2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2876 بازدید | 102 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم هنوز نخوندم بعد اینکه پاک شدم میخوام بخونم .   بعد از نماز صبح ( اول وقت باشه ها) ...

سلام میگم یه سوال دارم اگر کسی بایه تیکه ازلباست مثلاً شال برات جادوی سیاه بگیره وببنده به پای مرده ودفن کنه امکان داره باطل شده باشه؟یابایدخودمون باطلش کنیم این موردبرام قفله واقعا

سلام میگم یه سوال دارم اگر کسی بایه تیکه ازلباست مثلاً شال برات جادوی سیاه بگیره وببنده به پای مرده ...

البته اطلاعات خیلی زیادی ندارم ( این چله ها و راهکارها رم از نی نی سایت یاد گرفتم 

تو نی نی سایت خونده بودم باید درش بیارن بعد ببرن یه حرفه ای باطلش کنه 

اکنم که داخل کف مرده هست نبش قبره و جرم داره 

اگه در داخل قبرستان دفن شده باشه ( مثلا البته بعیده ها ولی مثلا با ۷ بار خواندن سوره ی تکویر جای دعا رو در خواب میبینیم ، با نماز باطل سحر حضرت زهرا سلام الله علیها هم جای دعا رو در خواب میبینیم = ابنها رو از نی نی سایت یاد گرفتم 

پس احتمالا راست گفته چقدرجالبه خودشم اعتراف کردطرف توروم وچون دخترش سرطان گرفته به حساب خودش ازم حلا ...

کاش خودش تنبیه میشد 

* کاربری برام میگفت یکی بوده که خواهرش رفته بود حج عمره " دیگه نمیدونم چه سالی " اونجا به زن تو کاروانشون‌ بوده هر وقت نزدیک مسجد الحرام میشد خون دماغ میشد بر میگشت خوب میشد چند بار تکرار شد علتو ازش پرسیدن گفت من غسال بودم بعضی وقتا زنها دعا میاوردن و بهم پول هم میدادن و میگفت این دعا رو در کفن میت جاساز کن ( فکر کن سحرِ مدفون تا در نیارن باطل نمیشه ، شاید همینجوری در قبرستان چال کنن جاشو تو خواب ببینیم بریم در بیاریم ولی لای کفن مرده رو نمیشه در آورد نبش قبره )

سلام میگم یه سوال دارم اگر کسی بایه تیکه ازلباست مثلاً شال برات جادوی سیاه بگیره وببنده به پای مرده ...

نمیدونم ها شاید با بقره باطل بشه شاید نشه چون من مبتدی هستم خودمم گرفتارم نمیدونم سحر دفن شده با سوره های باطل سحر " مثل بقره ، جن ، صافّات ، یس ، آیات ۶۰ قاف "  خنثی میشه یا نه 

مگه اینکه اون شال در خاک تجزیه بشه و از بین بره ،

منم چله های باطل سحر انجام دادم " نشونه های باز شدن و باطلی رو هم دیدم سبک و پر انرژی و شاد شده بودم ولی چند وقت بعد دوباره احساسشون کردم " منظورم جن ایناس " و فهمیدم دوباره جادوی سیاه شدم { در همین نی نی سایت یکی گفت احتمالا جادوی شما دفن شده است که باطل نمیشه و خود به خود تمدید میشه ، منم در جوابش گفتم شاید هم جادوی جدید میگیرن گفت نه فکر نکنم هی برن پیش جادوگر احتمالا دفنیه 

نمیدونم ها شاید با بقره باطل بشه شاید نشه چون من مبتدی هستم خودمم گرفتارم نمیدونم سحر دفن شده با سور ...

ممنون ازوقتی که گذاشتین آره اون طرف آشنابودوبامادرم خصومت داشت سرجدایی برادرم از دخترش ومنه ده یازده ساله بودم خودش گفت سال روبسته به پای همسرش که مرده چون سفید بوده ودفنش کردن خودش بازبون خودش اعتراف کردمنم ازسربچگی رفتم سراغ چشم سوم وایناتابتونم کاری کنم خنگ بودم خب مدیومم واستادم چشم سومم روبازکرداماناشی بودودچارابن شدم که میبینم یکی ازاوناروباهزارجورحرض های مختلف آسیبش روی زندگیم کمترشده اما همچنان باقیه یه حسی ته دلم میگه هنوزشاله له نشده وبرقراره طلسمه.دعاکن برام خواهر هرکس به کسی کاربری انجام بده خداازش نگذره😔💔

ممنون ازوقتی که گذاشتین آره اون طرف آشنابودوبامادرم خصومت داشت سرجدایی برادرم از دخترش ومنه ده یازده ...

😥 متاسفم 

تو گوگل و یوتیوپ و غیره سرچ کنید جادوی دفن شده با سورهای باطل سحر باطل میشه یا باید جادوی دفن شده رو در آورد