2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2877 بازدید | 102 پست
موکل چیه  یعنی چی جن با موکل

موکل ( اینجا منظور موکل شیطانیه ) یعنی جن کافری که نگهبان و راست و ریس کردن طلسمیه که جادوگر ( از جنس بشر ) نوشته به عهده ی این جن گذاشته شده .

البته ما موکلای رحمانی هم داریم مثل موکلان ( نگهبانان ) سوره های قرآنی ( مخصوصا سوره بقره یاسین جن صافات که مخصوص باطل سحر و باطل چشم زخمن) موکلای سوره مریم و کوثر که نازایی رو رفع میکنن ٬ موکلای سوره های واقعه و مزمل و طلاق انشراح و فیل که برای رزق و روزی هستن ٬ و موکلان زیارت عاشورا و دعای علقمه که دافع دشمن هستن ٬ موکلای دعای معراج و نادعلی و یستشیر ٬ موکلای حرز کبیر امام جواد علیه السلام که باطل سحر و جادو و چشم زخم و دافع نفرین هستش و ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

موکل ( اینجا منظور موکل شیطانیه ) یعنی جن کافری که نگهبان و راست و ریس کردن طلسمیه که جادوگر ( از جن ...

عزیزم چطوربایدبخونیم ک مثلا موکل سوره ها کار بکنه و اثر بزاره

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
علقمه بخون گورشو گم کنه

درخواست دادم میتونم باهاتون حرف بزنم

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
درخواست دادم میتونم باهاتون حرف بزنم

من خودم هنوز نخوندم بعد اینکه پاک شدم میخوام بخونم .  

بعد از نماز صبح ( اول وقت باشه ها) زیارت عاشورا بعد بلافاصله دعای علقمه ( در دعای علقمه به عن ذکری که رسیدی اون دشمن احتمالی رو نفرین کن یا اگه مطمئن نیستی بگو خدایا کسی که تو میشناسی و من نمیشناسم و بعد بقیه ی دعا رو بخون ) در وقت سایر نمازها ی یومیه هم بخونی تاثیرش بیشتره ٬ به مدت ۷ روز ( کاربری میگفت من ۳ بار انجام دادم یعنی ۳ تا ۷ روز ٬ بعد ۲ ماه دشمنم به خاک نشست مخصوصا اونی که دعا گرفته بود واسم هم خودشو طلاق دادن هم دخترشو . 

من خودم هنوز نخوندم بعد اینکه پاک شدم میخوام بخونم .   بعد از نماز صبح ( اول وقت باشه ها) ...

چیکارکنم مطمئن شم و شوهرم خود بیاد اعتراف کنه زیربارنمیره میگه تهمت میزنی

نفهمیدم  ولی شبیه سُم حیوان نبود  قشنگ شلوارمو خراب کردم  خیلی وحشتناک بود

من سال ۹۵ جادوی سیاه شدم دیدم سمشو مثل پای اسب بود مثل پای گاو و گوسفند شکافته نبود ٬ البته اون موقع ها اونقدر بوق و پرت بودم که نمیدونستم جادو چیه با اینا با طلسم میان 

من سال ۹۵ جادوی سیاه شدم دیدم سمشو مثل پای اسب بود مثل پای گاو و گوسفند شکافته نبود ٬ البته اون موقع ...

کجا دیدی؟؟ 

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی
من سال ۹۵ جادوی سیاه شدم دیدم سمشو مثل پای اسب بود مثل پای گاو و گوسفند شکافته نبود ٬ البته اون موقع ...

شما زنجانید؟؟

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی