2777
2789
عنوان

جن و موکل

| مشاهده متن کامل بحث + 2878 بازدید | 102 پست
اصلا این کارو نکن.هیچکس حتی جن ها بدونه چشم داشت هیچ کاری و ب ا کسی نمیکنن.شاید کمکت کنن ولی در عوضش ...

اول که بخواد کاری کنه میگه با ادرار وضو بگیر بعد قران بسوزون کلا شیطان پرستی همون جن پرستیه این دعا نویسا این کارا رو بعضی هاشون میکنن خوب که خدایت شد شیطان کار میکنن برات خدا لعنت کنه از همون موقع که از بهشت  رانده شد قسم خورد که گول بزنه مردمه حالا هم دیدین که هر دو تا پست در میون دنبال سر کتاب و حس ششم و این جیزاان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توهم نیست عزیزم خرافم نیست من دیدمش اذیتاشم دیدم رزق و روزیمونم کمه شده حتی وقت و بی وقت اشک میریزم& ...

یا ۴۵ روز سوره بقره بخون یا ۹۰ روز گوش بده صوتشو ( روز ها بین الطلوعین یعنی بین طلوع آفتاب تا نیم ساعت قبل از اذان مغرب ) + سوره جن و سوره صافات ( هر دو ۴۰ روز بین الطلوعین ) + شبها قبل از ۱۲ شب یس یخون ۴۰ شب . یه جفت کبوتر سفید ( سفید خالص ) نر و ماده بیار نگه دار ٬ اگه خونتون ویلاییه خروس سفید بزار حیاط . + نماز شب اگه دوست داشتی بخون ( یک ساعت مونده به نماز صبح ثوابش بیشتره ) 

و یه چیز خیلی خوب بعد از نماز صبح ؛ زیارت عاشورا و بعدش بلافاصله دعای علقمه بخون 

کلا مسلموناشون تو دنیای آدما نمیان چون قانون اونا اینه که از آدما دوری باشن و مسلموناشون مقید هستن ب ...

ببین به جسم تعارض نمیکنن و عارض نمیشن ولی خوب تو خونه هایی که تور قران و دعا باشه ساکن میشن و خود خواسته مراقب اهل خونه ان که جن های کافر تعارض نکنن

سلام عزیز، کم شدن رزق و روزی به عوامل مختلفی بستگی داره  شاید به خاطر چیز دیگه ای رزقتون کم شد ...

دوسال هرچز تلاش میکنیم هشتمون گرو نهمونه مدام بلا سرمون میاد اتفاقای بد خودم مدام شک دارم ب شوهرم دعواداریم زیادگریه میکنم جن رو دیدم چیز برمیداره بعد چندروز برش میگردونه ب در کمد اتاقم نیزنه همش دیدمش ازنیم رخ قدش ٦۰سانته من خونه نبودم لباسای عروسیمو دراورده بود با وسایل ارایشم رو کمد بود حس بدی

سنه کورسانکی باوانم کی ناوتی نیا به خوین آووی ناوی خاصه پر بالاته ب خوین هاتی ب خوین ماووی سنه کورسانکی باووووووانم  
سلام عزیز، کم شدن رزق و روزی به عوامل مختلفی بستگی داره  شاید به خاطر چیز دیگه ای رزقتون کم شد ...

وبال الاعمال میگن یعنی کارهایی که نفست برخلاف خواست خدا انجام میده  مثلا غیبت بده تو غیبت میکنی یا مثلا دزدی  بده اینو انجام میدی اینا ربطی به جن بیچاره نداره

شما تجربه داري

تجربه که نه خدارو شکر ، ولی یه مدت کلا زندگیمون بهم ریخته بود که گفتن برامون دعا کردن ، میخاستیم دعا رو باطل کنیم گفتن برای باطل کردن دعا یه جن قویتر باید اجیر کنی تا او دعا رو باطل کنه و خوب نیست که بعدش گفتن سوره جن و یاسین با صدای بلند تو خونمون پلی کنیم به مدت چهار ماه باعث میشه دعا باطل بشه و ولتون کنن البته شاید تو این مدت اوایل بیشتر اذیتتون کنن ولی باز باید ادامه بدیم که خدارو شکر ما سورها رو پلی کردیم و تقریبا اوکی شده همه چی

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 
اصلا این کارو نکن.هیچکس حتی جن ها بدونه چشم داشت هیچ کاری و ب ا کسی نمیکنن.شاید کمکت کنن ولی در عوضش ...

مثلا میگه فلان کارو برات میکنم به جاش به خاطر ما بشین رو قرآن ؛ یا به امام زمان ( عج ) فحش بده ؛ یا به ما سجده کن ( کلیپ اعدام به جادوگر که رافعی پور باهاش ملاقات کرده بوده )