2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم از سرفه ها ی پسرم ۴ ماهه سرفه میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 18845 بازدید | 200 پست
اره واقعا سخته بچه های منم همینن از آذر تا الان مریضن دخترم کوچک‌ هشت ماهه س

خیلی بخدا افسردگی گرفتم ده روز پیش اموکسی کلاو داد دکترش برا سینوزیت دورزه قطع کردم امشب باز میخوابید میگفت گلوم درد میکنه اخه موندم چیکار کنم با این بچه چقدر چرک خشکن بخورن اخه میاره بچه ۴ سالمم مریض میکنه همش کلا دکترم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا از اول مهر معلوم نیس چ ویروسی اومد.۸۰درصد بچه ها تا الان سرفه میکنن.من شبا دیفن هیدرامین میدم ...

منم گاهی باهمین شربت ارومش میکنم ولیرمیگن اصلا خوب نیست ذهن بچه رو کند میکنه 

حالا گاهی کتوتیفن هم جایگزین کن. من اسپری تنفسی هم گاها براش میزنم از این آبیا

کتوتیفن فایده نمیکنه مونته لوکاست هروز میخوره اسپری سروفلو هم میزنم اسپری بینی رستانکس هم میزنم 

نمیشه که کلاس اولیه از درسا عقب میمونه 

خواهرزادم هم اوله .دقیقا همش سرفه میکنه.دکتر ریه و آسم هم بردش بهش گفت ک هوای خوزستان چون آلوده اس اینجور شده.مدرسه ک میره نباید بدوه نباید زیاد بازی کنه.دیگه خواهرم خودش تو خونه درسش میده هفته ای ۳روز فقط میفرستش

منم گاهی باهمین شربت ارومش میکنم ولیرمیگن اصلا خوب نیست ذهن بچه رو کند میکنه 

منطورت دیفن هیدرامین ؟ من پارسال خیلی بهش میدادم ولی اصلا رو پسرم جواب نمیده 

اره نمی‌دونم چه کوفتیه که افتاده به جون بچه ها منم پسرم قبلاً حتی وقت سرماخوردگی هم دو روز بیشتر سرفه نمی‌کرد الان دو ماه که سرفه می‌کنه از بس امسال دو تاشون و بردم دکتر خسته م ،سرفه پسرم شده کابوس زندگیم 

سلام اگه مشکل سرفه های پسرتون هنوز باقی هست پیام بدید تا درمان قطعیشو بهتون بگم.مطمعن باشید قطعا درمان میشه.چون خودم این راه رو رفتم و خیلی اذیت شدم و نهایتا متوجه شدیم مشکل چیه.بچه من هم دقیقا مثل پسر شماست و خداروشکر تونستیم درمان رو‌پیدا کنیم.