2777
2789
عنوان

خیانت شوهر برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 112 پست
ممنون بخاطر درکت عزیزم  بار اول خیلی سخت بود داشتم میمردم شک بدی بود هرچند  اینبارم خیلی ...

میدونم من نابود شدن ی نفرو جلو چشام دیدم میدونم چ حالی بهت دست میده ولی تو مثل کسی که من میشناسم نباش اون نتونست قوی باشه هم خودشو نابود کرد هم منو تو لطفا فقط قوی باش علت خیانت اون احمق تو نیستی واقعا اون خودش ی ادم عوضیه 

09363455022 قبلا باید واتساپ بهش پیام میدادی تا وقت مشاوره بهت بده. الان اس ام اس بده بهش اگه واتساپ ...

ممنون عزیزم 

هزینش چنده؟

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حق طلاق بگیر ازش. برو خونه بابا بچت هم بدع بخودش مطمعن باش هی میخواد بچه رو بیار بده اما قبول نکن بگو تا حق طلاق ندی بچه رو نگه نمیدارم . اصلا ضعف نشون نده از مهر مادری سواستفاده کنه نترس اون نمیتون بچه دوساله نگهداره

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
تا میتونی پول جمع کن  هر پولی از شوهرت جمع کنی حلاله  بخور بپوش بگرد بخر مسافرت برو  ...

حرفه یاد گرفتم عزیزم 

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
حق طلاق بگیر ازش. برو خونه بابا بچت هم بدع بخودش مطمعن باش هی میخواد بچه رو بیار بده اما قبول نکن بگ ...

وای بچه داغون میشه فکر کن بعدا میگه مادرممن رو نخواست بدترین حس دنیا

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمی ترسیدی ازش بیماری و عفونت و زگیل بگیری؟؟؟؟

نه چون با من رابطه  نداشت من نمیدونستم چشه بعدا فهمیدم با هزار نفره منو واسه رابطه نمیخواد چون همش با زنای اندام عمل کرده و عجیب بود با من نبود 

من احمق فکر میکردم راست میگه و خستس افسردس نمیدونستم با کسای دیگس 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

عزیزم زنی نیست که خیانت نبینه

و راهشم طلاق نیست چون مردای این زمونه انقدر بی حیا شدن

باز ازدواج کنی همینه همین آش همین کاسه است

منم دیدم دنیا سرم داغون شد مریض شدم و بخاطر دخترم نتونستم برم خونوادم هم نفهمید 

خانوادم پشتم هم هستن 

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

زندگیت رو خراب نکن بچه داری اگه خودت ازدواج کنی بعد و شوهرت ازدواج کنه تکلیف بچه ات چی میشه یه عالمه ...

با شوهرم هیچ مشکلی نداریم ب این زنه عادت کرده ده ساله باهمن حتی قبل از من خدا ازش نگذره 

اصلا ب فکر ازدواج دوم نیستم

چه قشنگ گفتی "همه ی اینارو خیانت باطل میکنه"

🥺دیگ غم آدمو شاعرم میکنه

گوشی رو بردار بکوب تو صورتش و توضیح بخواه  بگو تو زندگیمون چی کم گزاشتم کجا میلنگه ک برای بار ...

چون مطمعنم اینم ماسمالی میکنه چیزی نگفتم یه مدرک محکم تر نیازه

شرایطم مثل تو بود  از همه نظر میرسید  کادو  طلا  ایفون  رستوران  ...

آخ وای پس چه سخته؟  یعنی خیانتم کنن نمیتونیم طلاق بگیریم  ؟ من که نصفه  دوتا خونه بناممه  یه مقدار سکه هم دارم بابت اون بقیه خونه ها رو هم توقیف میکنم خدای ناکرده اگه رفت  البته اینطور نیس فقط دنباله پول جنع کردن و پیشرفته  هی خواهر منم مشکله دیگه دارم  مثلا باید با ۲یا ۳تومن بسازم تا اخرماه نه گردشی  رستورانی  مسافرتم تا میشه عذا درست کنم وسوئیت ۲۰۰هزاری شبی  ! با اینکه درآمدش خوبه ولی خب دوست داره چیز بخره  اینم به درک منو رو حساب شعلم گرفت که منم کار کنم زیاد و زود بتونه چیزای بیشتری بخره و پیشرفت کنه کلا !  البته الان پدرشو درآوردم توقعی نداره  نمیتونه داشته باشه  ولی خب خرج زیادی نیست اما از لحاظ خوراکی تقریبا همه چی میخرم برا خونه   من که میگم ولش کن بدار سرش گرم پیشرفت و جمع کردن و... باشه بهتر از سرگرمی با زنهای هرزه است

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم چند سالته؟  شغل همسرت چی بود؟  البته اگه دوست داری جواب بده

۳۰سالمه 

به ظاهر تو کار ساخت و ساز ‌و خرید فروش ملک بود اما در کنارش با نزول پولدار بود 

نزول میداد 

که شغل شریف نزولشم تو دوران دادگاه و طلاقم فهمیدم 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

حرفه یاد گرفتم عزیزم 

اگر میتونی درامد داشته باشی 

بیشتر فک کن 

من نمیگم طلاق بگیر یا نگیر 

ببخشیدا مردا یه ش و م ب و ل دارن از اون زن درمیارن ، با هزارتا کثافت و مرض میان پیش زن خودشون 

من فقط بهت میگم مواظب باش کثافت و زگیل ازش نگیری ..... مردا هیچیشون نمیشه ولی امان از بیماری زنا

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی