2777
2789
عنوان

خیانت شوهر برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 112 پست

زندگیت رو خراب نکن بچه داری اگه خودت ازدواج کنی بعد و شوهرت ازدواج کنه تکلیف بچه ات چی میشه یه عالمه بلا ممکنه سرش بیاد الان مردی وجود نداره که به زن اش خیانت نکنه و این رو هم بدون اگه ازدواج دوم کردی اون از اینم بدتر خواهد بود فکر نکن اون یکی ایراد نداره و به جای اینا سعی کن با شوهرت صمیمی بشی و روابط ات رو خوب کنی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه قشنگ گفتی

"همه ی اینارو خیانت باطل میکنه"

🍀از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...🍀

سیاست داشته باش  نگو بهش

الان سه چهاروزه فهمیدم نگفتم 

تو دلم اشوبه 

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
الهی بمیرم برات حالمو خیلی بد کرد این تایپیکت  من واقعا نمیدونم اگه ی روزی این اتفاق برام بیفت ...

ممنون بخاطر درکت عزیزم 

بار اول خیلی سخت بود داشتم میمردم شک بدی بود هرچند  اینبارم خیلی حس تحقیر شدن  غرور شکستن و خیلی چیزای دیگ دارم ولی بار اول خیلی بدتر بود

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
تو اینستا ی نفر هس ب نام خانوم بهرامی، خیلی خوب راهنمایی میکنه. بذار ببینم شمارشو پیدا میکنم براد بف ...

ممنون عزیزم

شرایطم مثل تو بود 

از همه نظر میرسید 

کادو 

طلا 

ایفون 

رستوران 

ولی به شدت هرزه نه بکی دوبار با صدنفر هزار بار مچشو گرفتم 

طلاق گرفتم پشیمونم میدونی چرا ؟ 

چون شوهر سابقم خوشگل بود پولدار بود  قد بلند و خوشتیپ بود 

معتاد نبود دست بزن نداشت ازاد بودم بهترین خونه و زندگی رو داشتم 

ولی الان هرکی میاد خاستگاریم به ظاهر که از اون پایین ترن هرزگیشوتم تا نرم زیر سقف معلوم نیست 

چند درصد احتمال خوشبختیم و ازدواج  بهترم هست؟خیلی کم 

حداقل اون ظاهر و شرایط اولیه رو داشت خاستگارای دیگم اونم ندارن مشکل خیانت و هرزگیشم خدا میدونه 

بیشتر فکر کن مثل من پشیمون نشی 

زمانی که دنبال عشق نبودم  با اون آشنا شدم و زمانی که بیشتر از همه دوستش داشتم اونو از دست دادم💔میشه برای برگشتنش دعا کنید 

و اگر نزد زیرش گفت همین که هست چی.من و تو فدا شدیم من فدای پسرم وتو فدای دخترت شو چند سال باید بجنگی ...

عزیزم نمیتونم همچین حسی تحمل کنم داره منو تحقیر میکنه منو ندید گرفتن خودش و اون زنه 

الان سه چهاروزه فهمیدم نگفتم  تو دلم اشوبه

چی دیدی تو گوشی

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
شرایطم مثل تو بود  از همه نظر میرسید  کادو  طلا  ایفون  رستوران  ...

نمی ترسیدی ازش بیماری و عفونت و زگیل بگیری؟؟؟؟

دلم تابحال چیزی بوده که بخوایی و نرسی بهش؟؟ پس آروم بگیر که به مرادت میرسی

همه چیو ازش بگیر رامش کن اصلا به روی خودت نیار

وقتی همه چیو ازش گرفتی بگو طلاق میخوام،قطعا طلاقت نمیده برا اولین بار بازم ازش پول بگیر و این بار حق طلاق و حضانت بچه هم ازش بگیر بعد یه فرصت کوتاه که بهش دادی

مهرتو بذار اجرا و طلاق بگیر

و پرتش کن از زندگیت بیرون😊

اول برو سر اون گوشی  هر وقت تونستی،خودش نفهمه ببین چی توشه حتما پیاماش هست

پین داشت نمیتونم بازکنم