2777
2789
عنوان

خیانت شوهر برای بار دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 4783 بازدید | 112 پست
شرایطم مثل تو بود  از همه نظر میرسید  کادو  طلا  ایفون  رستوران  ...

پشیمون نباش عزیزم

چرا خودتو دست کم میگیری

چرا برا مردی که خیانت میکنه باید اظهار پشیمونی کنی؟

قرار نیست هرکسی میاد تو زندگیت مثل قبلی باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیت رو خراب نکن بچه داری اگه خودت ازدواج کنی بعد و شوهرت ازدواج کنه تکلیف بچه ات چی میشه یه عالمه ...

شوهر تو هم خیانت کنه همینو برا خودت نسخه میکنی

من بنده آن دمم که ساقی گوید یک جام دگر بگیر و من نتوانم.       تویی که اینو میخونی برسی به ارزوهات. ♥
انقدر خودم دوست دارم اینکارو کنم ولی هنوز وقتش نیس میدونم چیکارکنم خودم فقط منتظرم مدرک محکم تری دست ...

آره صبر کن فعلا وا نده اصلا ک من میدونم چون بالاخره میفهمه بهتره ک چن مدت بعد بدونه.خدا لعنتش کنه🙏مدرک حتما ازش جمع کن از پیام‌هایی ک داده فیلم بگیر از تو گوشیت با خطی ک رو گوشیشه برنامه ایرانسل من یا همراه من نصب کن و چکش کن به کیا زنگ زده. زرنگ باش

اگر خدا بخواهد میشود❤️🙏خداوندا مصلحتمان را در آرزوهایمان قرار بده💞الهی امین💞
وای بچه داغون میشه فکر کن بعدا میگه مادرممن رو نخواست بدترین حس دنیا

بچه دوساله این صحنه ها یادش نمیمونه. گاهی برای تنبیه این مرد خاعن باید خودت بزنی ب سنگدلی. بچه رو بدون مادرش ببینه داغ دلش بشه. من هم خیانت دیدم . بچه رو دادم به خودش رفتم بچم وابسته من بود شدید همش بی تابی من میکرد. اما من انقد خسته و دل شکسته از شوهرم بودم دوری بچم یادم رفته بود. سه روز بچه رو نتونستع بود نگه داره همش میگفت بیا بچه رو ببر نگه دار گریه میکنه گفتم تا ماشین ب اسم من نزنی حق طلاق ندی عمرا بچتو نگهدارم مجبورش کردم الانم از ترس اینکه بچش بدون مادر بشه جرعت نداره خطا کنه نباید به مرد ها نقطه ضعف نشون بدی بگی وااای من بدون بچم میمیرم اتفاقا سواستفاده میکنن

اول برای خودت بعد برای حاجت من اللهم صل علی محمد و آل محمد الهی آمین  
همه چیو ازش بگیر رامش کن اصلا به روی خودت نیار وقتی همه چیو ازش گرفتی بگو طلاق میخوام،قطعا طلاقت نم ...

عنم ب نامم نمیزنه  نمیدونی چ کرمیه

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
با شوهرم هیچ مشکلی نداریم ب این زنه عادت کرده ده ساله باهمن حتی قبل از من خدا ازش نگذره  اصلا ...

میدونم گلم به فکر زندگی خودت و بچه ات باش شوهرت رو هم بکشون سمت خودت زندگیت رو دو دستی تقدیم اون زن هرزه نکن این رو هم بدون یه زن مطلقه یه عالمه با مشکل مواجه میشه این یه حقیقت هست  زندگی خوب خودت رو خراب نکن   

با شوهرم هیچ مشکلی نداریم ب این زنه عادت کرده ده ساله باهمن حتی قبل از من خدا ازش نگذره  اصلا ...

پس اونموقع باید زنه رو پیدا کنی و تو آب حلش کنی 

بخاطر زندگیت 

شما اینجا تاپتیک یه عروسک شیشه ای خوندی

زندگی چه تقدیرها؛ همه به تدبیرها خندیدن!!!  

حق طلاق بگیر ازش. برو خونه بابا بچت هم بدع بخودش مطمعن باش هی میخواد بچه رو بیار بده اما قبول نکن بگ ...

خانوادش معتادن ب جز مادرش . دخترمو میده مادرش خودش ک عرضه نگه داشتن نداره دخترم بره پیش معتادا؟ اصلاااا

یادمه آخرین باری که ترکیدم به دوستان گفتم فلان تاپیکمو گذارش بزنید بترکه ک به لطفشون کل کاربریم رفت رو هوا           شونصدمین کاربری      درکل از سال ۹۸ عضوم یادم نیس از کی خواننده ی خاموش بودم ( تازه واردم خودتی  )                                                                              
بخش عزیزم اگه ناراحتت کردم اخه گف بیشتر از ده ساله با همن گفتم احتمالا زن صیغه ایش هست

من از این کلمه متنفرم ی سالع زندگیم سر این مسله حیف شده

در حیرتم از مرام این مردم پست این طایفه زنده کش مرده پرست🖤
۳۰سالمه  به ظاهر تو کار ساخت و ساز ‌و خرید فروش ملک بود اما در کنارش با نزول پولدار بود  ...

ای بابا 😔

همسر دوست منم همینطوره به قول شما ظاهراتوکار خرید و فروشه اما داداشم گفت به کل شهر نزول میده تازه ازدواجشونم رو عشق و عاشقی بود اون دوتا بچه داره البته من هیچوقت به روش نیاوردم.ولی فکر کنم به خاطر بچه هاش تحمل میکنه و دم نمیزنه .

حالا خدارو شکر بچه نداشتی از اون مرد وگرنه دوراز جون مصیبت و بد بختیت بیشتر بود