2777
2789
عنوان

شوشو

287 بازدید | 12 پست

کیاباعشق‌بهم‌رسیدن‌وزندگیشون‌خوبه‌

والا‌چراهرکی‌ب‌طورمامیخوره‌هوسیه‌

یعنی‌اصلن‌پسرخوب‌وجودنداره😐🤦🏻‍♀️

واییییی بمیرن همشون 

بدرود ای اشتباه فرفری من 😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میری میگی این بحث بلد نیستم اگه میشه بهم یاد بده البته یکم باید قبلش برسی به خودت 😅

اخه اونا که باهامونن زشتن این پسرایی ک تو کلاسای ما نیستن اونا خیلیییی خوبن نمیدونم اونا رو چطوری تور کنم

اخه اونا که باهامونن زشتن این پسرایی ک تو کلاسای ما نیستن اونا خیلیییی خوبن نمیدونم اونا رو چطوری تو ...

اون موقع باید انتحاری کنی ، همش اتفاقی بری جلو چشش بعد به یه بهانه ای حرف باز کنی 

مثلاً نمی دونم برای زنگ زدن به خونه بگی گوشیت خرابه گوشیش بگیری 

بعد اینکه استفاده کردی بگی مثلاً شما دانشجوی چه رشته ای هستی.... و بعدش که رشته گفت میگی اااا منم علاقه داشتم به اون رشته دوس دارم بیشتر در موردش بدونم و....

جای تور کردن خوب بلد نیستی  کتابخونه و دانشگاه برو برای مخ زدن 😁

😅😅😅

همه ماهی های با ادب و با پرستیژ میان توی تور 😁

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه