2777
2789
عنوان

خواب جنین از دست رفته

468 بازدید | 24 پست

دو ماهتو هیجده هفته بارداری  بچم از دست دادم همش خواب ی نوزاد چشم رنگی با موهای پر پشت میبینم ک از دستم میگیرنش 

حالم خیلی خراب چرا یادم نمیره 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله دوباره نگران نباش چون فکرت درگیره خوابش رو میبینی

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

سخته خداکمک کنه بهت‌ولی سعی کن بسازی دوباره همه چیز رو وتوکل ب خدا کن دوبتره خودت‌وبدنت و کمرت تقویت کن ان شاالله ایندفعه بارداری خوب وسالمی داشته باشی

منم دوتاسقط تو هفته های پایین داشتم وخیلی سخته کنار بیاد ادم

علت چی بوده دکتررفتی ازمایش دادی؟

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
ایشالا به زودی یه نی نی خوشگل بیاری بادت بره

دعا کن واسم 

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
هزیزم عین خواهر منی  الان بارداره خواهرم احتمالا دیوونه شده بود  همشن خاب نی نی می ...

ن دیوونه نیس

گاهی نشونه های کائنات و خداوندهس ک بهشون میده ک یعنی دراینده قراره اینجوری بشه و این بچه مال شما هسش

ما توشهرمون میگن خواب پسر دیدن خبرهس ونشونه خوب حالانمیدونم دیگ

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
سخته خداکمک کنه بهت‌ولی سعی کن بسازی دوباره همه چیز رو وتوکل ب خدا کن دوبتره خودت‌وبدنت و کمرت تقویت ...

بند ناف دور گردنش پیچیده و خفه شده بود

هیچ مورد دیگه ای نداشت، 😢

خداروشکر کن کورتاژ نشدی  وای خواهرم بعد سقط Avm گرفته بود میخاستن رحمشو بکشن بیرون خونریزی ...

نه کورتاژ نشدم بعد 40 روزم پریود شدم 

بند ناف دور گردنش پیچیده و خفه شده بود هیچ مورد دیگه ای نداشت، 😢

عزیزم خداکمک کنه مطمعن باش خدا عوضش بهترینش رومیده بهت

الان اینجادارن اذوون عصرمیگن روز پنجشنبه هم هس واست دعا میکنم خداب حق‌خودش و ابروی پیامبرش ان شاالله یه بچه سالم وسلامت و خوب بده بهت ک همه ی‌غم تو فراموش کنی