2777
2789
عنوان

خواب جنین از دست رفته

| مشاهده متن کامل بحث + 478 بازدید | 24 پست
وای میخاست خودشو بکشه دوبار رسیدیم  خیلی بده سقطمن نمیدونستم بخصوص بالای ۱۳ هفته ها

خدا از دهنت بشنوه واقعا حال بدیه واسه خودم حساب میکنم اگه الان بود چند هفته میشد تو خواب زجه میزنم

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خداکمک کنه مطمعن باش خدا عوضش بهترینش رومیده بهت الان اینجادارن اذوون عصرمیگن روز پنجشنبه هم ...

مرسی عزیزم 😢

خدایا هیچ مادری با داغ بچش امتحان نکن حتی اگه اون بچه رو مادر نتونسته بغل بگیره این امضا رو میزارم به یاد لیامم که هیچوقت نتونستم بغل بگیرمش 😢
خدا از دهنت بشنوه واقعا حال بدیه واسه خودم حساب میکنم اگه الان بود چند هفته میشد تو خواب زجه میزنم

اینا بعد از سقط بهش میگن حملات روانی ناشی از سقط طبیعیه دقیقا خواهر من سه ماه پیش این شد 

>*
وای میخاست خودشو بکشه دوبار رسیدیم  خیلی بده سقطمن نمیدونستم بخصوص بالای ۱۳ هفته ها

اره خدا نیاره واس هیچ زنی

من پارسال کورتاژ شدم و واقعا بد بودخدا نیاره من تواتاق بیمارستان درد میخوردم ک تیکه ای از وجودم کنده بشه تا ببرنم بعدش اتاق عمل

واتاق کناری هام درد میخوردن وناله میکردن بعدش صدای بچه میپیچید تو اتاقشون وفقط من بودم ک هیچ ب هیچ دردمیخوردم

ولی فقط وفقط ازخدا خواسم گذر هیچ زنی چ کافرچ مسلمون چ خوب چ بد ب سمت بیمارستان واس سقط نیفته و فقط برای زایمان‌وبچه سالم باشه همین

خداخودش نگهدارهمه ی بچه ها‌وباردارهاباشه

گرنگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.🌿♥️واسه سلامتی تو دلیم لطف کنید صلوات بفرسین♥️
وای اسم جنین تو شکمشو گذاشته بود لنا🥲🥲🥲🥲خدا چقدر شبیهین

دلم برا لیامم خیلی تنگ شده 

اره خدا نیاره واس هیچ زنی من پارسال کورتاژ شدم و واقعا بد بودخدا نیاره من تواتاق بیمارستان درد میخو ...

بله وای اونقدر خواهرام تو سونو رفتن و تشخیص سندروم داون و بیمارستانش تحقیر شد 

دکترا مثل حیوون باهاش رفتار میکردن 

>*
دلم برا لیامم خیلی تنگ شده 

خدا بزرگه شاید حکمتی بوده میدونه اگه بچه توی نه ماه بند ناف گردنش باشه بدنیا بیاد بخاطر کمبود اکسیژن عقب افتاده میشه!؟؟؟

خدا انشالله یکی دیگه سالم و سلامت میده بهت 

>*
خدا بزرگه شاید حکمتی بوده میدونه اگه بچه توی نه ماه بند ناف گردنش باشه بدنیا بیاد بخاطر کمبود اکسیژن ...

من بچم دو هفته تو شکمم خفه شده بود و نفهمیدم 

دقیقا خودم حساب میکنم تو همون تاریخی‌ای ک بچم از دست رفته بود 

ی شب تا صبح نخوابیدم 

نفسم بالا نمیومد ک بخوابم ساعت 5 رفتم بیمارستان گفتم نمیتونم نفس بکشم اکسیژن خون و همه چی رو گرفتن خیلی نرمال نباید تنگی نفس داشته باشی 

فشار خونم روی شیش بود

الان میفهمم اون شب لعنتی بچم داشت جون میداد من حس میکردم تنگی نفس اونو

دعا کن واسم

عزیزم خیلی دعا میکنم برای آرامش تون من هم توی هفته ۲۳ و شش ماهگی بچه از دست دادم و توی ۸ هفتگی و کلی هم حرف شنیدم از همه جا کمی غصه و گریه و خواب دیدم و اینا بعدش دیگه سپردم به خدای بزرگ. و گفتم هرچی تو صلاح میدونی . برای شما هم انشالا خدا جاشو براتون پر کنه با بچه ی سالم و صالح . الان بارداری ها همینطور شده سخت شده همه چی . الان عطسه میکنی بچه میفته متاسفانه فقط در ایران اینطوری هست و همش بخاطر تغذیه سموم در غذاهامونه 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .