2777
2789

راهنمایی باشه یا نظر پرسیده باشن یا کمک کرده باشی یا هرچیز دیگه ای

ولی استاترش حتی لایکتم نکنه ریپ ک هیچ حتی لایکم نکنه

بعد بری ببینی کلی صفحه رفته جلو ولی فقط کامنت تو بی جواب و لایک مونده

من واقعا ناراحت میشم شمارو نمیدونم

الان چندروزه تو هرتاپیکی شرکت کردم اصلا استاترش زحمت نداده بخودش یه لایک کنه ولی تا اخر تاپیکم با بقیه صحبت کرده

نظراتی خم ک دادم محترمانه بوده و با گلم و عزیزم....

نگید شاید بد صحبت کردی

خلاصه ک ناراحتم ...😾

فقط 25 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

میرن کاربری هام...از اونا فقط، تاپیک هاشون به جا میمونه🤢😅امسال سال خوبی میشه برام من مطمنم به هردو آرزوم میرسم🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه من مهم نیست. اگه خونده بهتر نخونده فدا سرم😂

چون خودمم دوست ندارم صفحه اعلان ها شلوغ شه

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

آره .تازه من توی تاپیکی رفتم چندین خط تایپ کردم راهنمایی کردم بعد یه لایکم نکرد ولی پشت سر پست من یه نفری(شاخ نی نی سایت🙄🥴)یه پست گزاشته بود که بله ایطوری بهتره به نظر من.

بعد استارترش خودشو تیکه پاره کرد واسه پست اون🤣🤣🤣

نوشت واااای فلانی جان باعث افتخاره که تو تاپیک من پست گزاشتی.ممنون از راهنماییه به جات خیلی خوشحال شدم و ........🤣

یعنی خاااااک

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

آره .تازه من توی تاپیکی رفتم چندین خط تایپ کردم راهنمایی کردم بعد یه لایکم نکرد ولی پشت سر پست من یه ...

وای🤣

عزیزان میشه برای حاجت دلم دعا کنین صلوات بفرستین؟انشاالله خدا حق رو به حق دار برسونه❤️ از اون دعاهایی که از ته دله میخوام. که محتاجم❤️🤣سلامتی سه کس: غلام و مینا و اقدس🤣✨️کآر‌ِمن‌عِشق‌َست‌ُو‌کآر‌ِچشم‌ِتوُخانه‌ِخَرابي‌ست✨️💕صلوات برای امام زمانم💕🌿میشه برای پدرم فاتحه بخونین 🌿            ⭐️بزرگترین توهین به یک انسان انکار رنج اوست⭐️ 

خیلی بده واقعا!حالا بدتر از اون اونایی هستن که  ۱۰۰ تا سوال پشت سر هم ازت میپرسن بعدم هیچی دیغ از یه تشکر یا به قول شما یه لایک خشک و خالی!بابا بیکار که نیستیم مثلا بشینیم کل برگه امتحان شما رو در راه رضای خدا جواب بدیم

proud femenist