2777
2789
عنوان

بیاید راجب علائم بارداری و جنسیت نینیتون بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 75 پست
عزیزدلم خدا حفظشون کنه یعنی حالت تهوع و ویار داشتی؟؟؟ چی بیشتر دوست داشتید؟؟ 

خیلی شدیددددد،خیارشور،زیتون شور.فقط اینا حالمو خوب میکردن

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...
من روز سوم زدم منفی شده ولی الان ده روز از موعدم‌گذشته  بنظرت باردار نیستم یا زود زدم

دوباره تمرار کن من خیلیا رو دیدم نشون نمیداد گلم شاید لانه گزینیت دیر صورت گرفته یا اگه میتونی ازمایش بده خیالت راحت بشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالت تهوع که هنوزم که ۵ و نیم ماهمه دارم یه ماهه کمتر شده ولی بالااوردن فقط دو بار زیر سه ماه بود&nb ...

عزیزم الهی سردست خیری بلندشی خدا برات حفظش کنه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خیلی شدیددددد،خیارشور،زیتون شور.فقط اینا حالمو خوب میکردن

منم عاشق زیتون شورم و بادام سرکه ای اصلا مزه میکنم دلو ضعف میره موقع خوردن 

من سردرد داشتم پسر بود

عزیزم خدا حفظش کنه واست بسلامتی بغلش کنی

به دنیا اومده  یک سال و نیم اشه

عزییییزدلم ماااشالله خدا حفظش کنه اخه تیکر بارداریتون رو دیدم متوجه نشدم

منم عاشق زیتون شورم و بادام سرکه ای اصلا مزه میکنم دلو ضعف میره موقع خوردن 

آره منم یادمه انقد بادوم سرکه ای میخوردم لبام سفید میشد

اول عاشق بوده یا معشوق              استارتر محترمی ک تو تاپیکت پست میزارم،بابا یه اِهنی اُهنی...

من سر هر دو از ۷ هفته حالت تهوع شدید و ویار وحشتناک طوری که ۱۰ کیلو وزن کم کردم سر هر دو...

از هیچ غذایی بدم نمیومد ولی بخاطر تهوع از گلوم پایین نمیرفت .هر دو هم یه جنس هستند فقط صبح ها حالم بد بود و شب که میشد بهتر بودم.