2777
2789
عنوان

بیاید راجب علائم بارداری و جنسیت نینیتون بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 75 پست
مبارکت گلم تست زدی یا بتا دادی ک اینقد زود متوجه شدی

مرسی عزیزدلم تست زدم امروز سه روز از موعدم گذشته و بیبی دوخط پررنگ داره درجاباهم پررنگ شد

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی عزیزدلم تست زدم امروز سه روز از موعدم گذشته و بیبی دوخط پررنگ داره درجاباهم پررنگ شد

من روز سوم زدم منفی شده ولی الان ده روز از موعدم‌گذشته  بنظرت باردار نیستم یا زود زدم 

کی بیبی چک زدی

من از 7 روز قبل موعد بیبی چکم هاله داشت کم کم هرروز پررنگتر بود تا یه روز قبل موعد پررنگ شد هاله اش و روز موعدمم زدم باز تو دو دقیقه مثبت شد درد پری داشتم و برطرف شد خداروشکر امروز سومین روز که از موعدم گذشته

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
عزیزم 😂😂😂 بذار اول نطفه تشکیل بشه بعد بگرد دنبال علائم

اخه خیلی کنجکاو و عجولم من🤣🤣🙈🙈 برا کسب تجربه میپرسم😎

حالا بزا بجه تشکیل بشه بعد اینهمه علائم داشته باش اول بسم اللله جنسیتو از کجا بدونیم

😂 خب گفتم علایم خودتونو بگید عزیزم هدف صحبت کردنه با شما دوستانه نه چیز دیگه وگرنه نه شما دکترید و نه من دنبال چیز خاصیم از روی کنجکاوی پرسیدم 

تازه بعضیا حس شیشمشون خوبه درجا میفهمن

مثلا خودم سر دخترم از همون اول بسم الله قبل اینکه عقب بندازم به بوها حساس بودم و حالت تهوع داشتم عاشق شکلات هم شده بودم خیلی هم سنگین بودم و بچمم دختر بود 

العی شکر شاد باشی روزی همه منتظرا

الهی امییییییین باورت نمیشه دم به دقیقه به بیبی چک نگاه میکنم و خداروشکر میکنم میگم خدایا به هررررررکی بچه میخواد ببخش که این حس و تجربه کنه 

من ماه قبل که منفی شد خیییییلی ناامید شدم گفتم فک کنم تمام بیبی چک های دنیا هیچوقت دوتا خط نمیشن 

و در کمال ناباوری این ماه که میخواستم برم ای یو ای خدا بهم تو روز ولادت حضرت فاطمه عیدی داد که کاملا واضح دوتا خط پررنگ شد

عزیزم خرداد سقط شد الانم فقط دعا میکنم یه بار دیگه علائم بارداری رو تجربه کنم😥

عزیییزم الهی خییییلی زوووود زوووووود دوباره واست مثبت بشه و نینی خوشگل به دنیا بیاری

تو چهار هفته چقد علایم داری من ۱۴ هفته و یک روزمه بجز این که یکم خوابم بیشتر شده و دوسه بار حالت تهو ...

عزیزدلم الهی سر دست خیری بلندشی 

نمیدونم شاید نینیم دوقلوئه تازه من میگم علایم ندارم اخه سر دخترم خییییلی بد بودم از اول بسم الله قبل موعد

عزیزم علائم کلا ربطی به جنسیت نداره من علائمم با بچه ی اولم فرق داشت تو این بارداریم ولی جنسشون یکی ...

لگعزیزم خدا حافظشون باشه جنسیتشون چیه؟؟ علایمت چی بود