2777
2789
عنوان

بیاید راجب علائم بارداری و جنسیت نینیتون بگید😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1648 بازدید | 75 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم۱۱هفته هستم حالت تهوع شدید داشتم دمیترون فایده نداشت 

دکتر برام آمپول نوشت زدم بهتر شدم و قرص ب۶داد

اصن نمیتونم غذا بخورم شاید ۴/۵لقمه

همش حس میکنمم نی نی سمت چپه خیلی اون قسمت فشار و حس میکنم

یه سقط داشتم چندماه پیش با جلوگیری حامله شدم همون علاعم  قبلی رو دارم پسر بود اون 

منم تقریبا ۱۰ هفتم، خیییلی کنجکاوم ک بدونم جنسیتش چیه، تهوع خداروشکر نسبت ب قبل کمه، صبا حالم خوبه، از عصر تا شب تهوع دارم، چیزای شور دوسدارم، قبلن خیار نمیخوردم ولی الان میخورم، چیزای شیرین نمیتونم بخورم، از مرغ متنفرمممممم، آبگوشت دوسدارم، جنسیت هم اول سالم باشه بعدش پسر خداکنه

لطفا برای مامان شدنم دعا کنید🙏😔  ایشالا ایندفه برای زایمان بچم برم بیمارستان😭
سلام.استارتر شما سونوی اول بارداری رفتین؟

سلام عزیزم سونوی دیده شدن ساک حاملگی رو فقط انجام دادم برا سونوی قلب یک ماه دیگه میرم گلم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
سلام به همه ،منم این ماه iuiکردم امروز ۱۹ روز میگذره فردا صبح بی بی چک میزنم ،برام دعا کنید ممنون &n ...

عزیزم الهی که شما هم خبر خوش بارداریتونو بیاید بهمون بگید خوشحال بشیم🤩🤩

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
منم۱۱هفته هستم حالت تهوع شدید داشتم دمیترون فایده نداشت  دکتر برام آمپول نوشت زدم بهتر شدم و ق ...

عزیزدلم اما من هنوز هیچ حالت تهوعی ندارم ولی عاشق اش بودم دیروز اش رشته درست کرده بودم نتونستم لب بزنم اصلاااا دوست نداشتم دل و رودم و ریخت بهم با اینکه داده بودم شوهرم برده بود سرکار میگفت همه عاشقش شده بودن و به به و چح چح میزدن براش 

منم تقریبا ۱۰ هفتم، خیییلی کنجکاوم ک بدونم جنسیتش چیه، تهوع خداروشکر نسبت ب قبل کمه، صبا حالم خوبه، ...

شیرینی میگن دختره خودمم سر دخترم عاشق چیزای شیرین بودم برخلاف الان که هیچ میلی بهش ندارم 

انشالله برا شما هم یه کاکل بسر خوشگل صحیح و سلامت باشه نینیتون😍

منم۱۱هفته هستم حالت تهوع شدید داشتم دمیترون فایده نداشت  دکتر برام آمپول نوشت زدم بهتر شدم و ق ...

ان شا الله این یکی هم پسره😍😍😍😍

چند ماه تو اقدام بودی 

من یکسال اقدام داشتم 

اما سه ماه بود که فهمیده بودم بعد اقدام نباید بلندشی و حدقل نیم ساعت باید بخوابی و پاتو بالا بدی

قبلش بعد اقدام مستقیم میرفتم سرویس🙈

عزیزم شما هنوز نطفه کامل تشکیل نشده صبرکن برا علائم

چشم😁

پس پسرمن ابغوره استکان استکان میخوردم تو یخچال بود یخ یخ. 

ای جانم مررررسی ان شا الله😍😍😍 

من سر دخترم فوووووق العاده دور از جون بدویار بودم داااااغون تو ماشین مینشستم حالم بهم میخورد، اتو میکردم، عطر میزدن، بوی اسپره، جایی میرفتم، بوی ماهی، مرغ، میگو، سیر سیگار قلیون هررررررچیزی که فک کنی از همون قبل ازینکه بفهمم باردارم اینجوری بودم که همه فهمیده بودن و بهم میگفتن حامله ای... 

اما این سری الان 5 هفتم و هنوز هیچ علایمی ندارم شکر خدا