2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
موفق باشی عزیزم انشاالله که چیزی نیست و دلت همیشه خوش باشه  واقعا هم این زن‌ها برای پول میان پو ...

راست میگین همچنین شما عزیزم

انشاءالله زندگیت روز به روز پر برکت و خانوادت گرم تر باشه

تو هم بهت خیانت شده؟ چرا دنبالش نباشم  بالاخره زندگی مشترک یک قانون و مسئولیت و همزیستی و عشق ...

اره خیانت دیدم اصلا فکرشم نمیکردم همسرم همچین آدمی باشه ولی به خاطر بچه م موندم الانم هیچی عوض نشده به جز کابوسایی که تو خواب میبینم و شک و نفرتی که نسبت به همسرم دارم میگم کاش گوشیشو چک نمیکردم چون اگه همون اعتماد و همون طرز فکرو نسبت به همسرم داشتم الان عذاب نمیکشیدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیانت دیدم اصلا فکرشم نمیکردم همسرم همچین آدمی باشه ولی به خاطر بچه م موندم الانم هیچی عوض نشده ...

راست میگی واقعا حق داری 

ولی خب منی که الان شک دارم بهش و هنوز بهم اثبات نشده هم کلی فکرم درگیره همش حس میکنم داره دروغ میگه تو چشماش نگاه میکنم حس بد میگیرم باهاش بیرون میرم ناراحتم اعتمادمو از دست دادم نسبت بهش 

خیلی عذر میخوام میگم ولی حتی همخوابی باهاش اذیتم میکنه ولی تو ظاهر هیچکار نمیتونم بکنم و مجبور به تظاهرم که اره حالم خوبه و همچی مثل قبله و هیچ مشکلی نیست 

قصه مو اخرای صفحه ۱۱ به بعد این تاپیک تو چند تا پست گذاشتم. فقط میتونم بگم همه اعتماد و آرزوهام به ...

ای وای من خیلی ناراحت شدم

اره من از خیانت به شدت واهمه دارم شاید چون کلیشه رو اعصاب زندگی خراب کن خیلی از زن هاست 

خیلی سخته ادم با یکی هم اتاق و هم بستر باشه که نتونه کامل بهش اعتماد داشته باشه و نتونه رو راست باشه باهاش 

انشاءالله که به خیر ختم بشه زندگیت عزیزم

راست میگی واقعا حق داری  ولی خب منی که الان شک دارم بهش و هنوز بهم اثبات نشده هم کلی فکرم درگی ...

من حتی پیامهای جنسی دیدم تو گوشیش و لوکیشن فرستاد داشت میرفتن پیش اون زن خراب خیلی حالم بد بود اوایل گریه میکردم افسردگیم برگشت دوباره رفتم دکتر نگاش میکردم حالم ازش بهم میخورد ولی تا همین الان انکار کرده و میگه من جایی نرفتم دوستم با گوشی پیام داد در صورتیکه هیچ دوستی نداره اون که داره خوش و خرم زندگیشو میکنه منم که اعصابم خورد شد و بی اعتمادی و شک و فکرای بد میاد سراغم شبا کابوس خیانت میبینم 

به خاطر این میگم اینارو اگه قصدت اینه بعد از رو شدن دستش میخوای بری دستشو رو کن ولی اگه قراره مثل من به خاطر بچه ت بمونی و بستزی دنبال موضوع نرو چون اینجوری مثل من فکر میکنی تحقیر شدی و موندی متاسفانه من حامی نداشتم و مادرم بهم گفت برو زندگیتو کن هیچکسو نداشتم یه دونه بزنه تو دهن این مرد هرزه

تو هم بهت خیانت شده؟ چرا دنبالش نباشم  بالاخره زندگی مشترک یک قانون و مسئولیت و همزیستی و عشق ...

من اصلا و ابدا به همسرم شک نداشتم چرا یکی دوبار منو گذاشت خونه مامانم رفت کارواش ولی جوری نبود که بهش شک کنم گوشیشم نگاه میکردم میخواستم چتاشو با خونواده ش ببینم همین ولی چیزی که من دیدم اصلا اون لحظه انگار دنیا رو سرم خراب شد با گوشی خودم اسکرین گرفتم فرستادم واسه مامان به اصطلاح مومن و مذهبیش که سر حجاب به من گیر میداد ولی پسرش گند زد به همه ی عقاید و همه چیش😁

دوست ندارم سرمو مثل کبک بکنم تو برف و هیچی نگم  بشینم خونه بچه جمع کنم و خونه داری کنم اونم هر ...

بهترین کار دقیقا همینه سرتو مثل کبک بکنی زیر برف بار اول مچشو بگیری میاد التماس میکنه ولی مطمئن باش تمومش نمیکنه و تو پیاپی باید مچ بگیری و هرروز پرو تر میشه پس بیخیالشو حاضری این زندگی که ساختی دو دستی تقدیم یه هرزه کنی تازه هرزه های الان بچتم جمع میکنن و عملا باید هرچی ساختی ببازی و بری ...بنظرم بشین شوهرت هم اگر رفته از سرکنجکاوی سادست بزار تو عذاب وجدان بمونه بهش فشار بیاد و خودش تموم کنه 

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
من حتی پیامهای جنسی دیدم تو گوشیش و لوکیشن فرستاد داشت میرفتن پیش اون زن خراب خیلی حالم بد بود اوایل ...

چقد سخته اینطور زندگی کردن

پس منم هیچی به روش نمیارم دیگه و ترجیحا رفتارمو عوض میکنم 

دلم میخواد برم کلاسای زناشویی و نوع رفتارم و سبک زندگیمو باهاش عوض کنم شاید تاثیر داشت

من اصلا و ابدا به همسرم شک نداشتم چرا یکی دوبار منو گذاشت خونه مامانم رفت کارواش ولی جوری نبود که به ...

خوب کردی ولی فک کردی مادر شوهرا خیلییی با پسرشون دعوا میکنن؟

همشون پشت پسراشونن هرچقدم خبط کنن و هرچقدرم بر خلاف عقایدشون باشن بازم چیزی نمیگن

بهترین کار دقیقا همینه سرتو مثل کبک بکنی زیر برف بار اول مچشو بگیری میاد التماس میکنه ولی مطمئن باش ...

اره واقعا آدم تو این دوره زمونه که به شدت گرونیه باید دو دستی زندگیشو بچسبه

به قول هزاران نفر هستن که قشنگ بچتم جمع میکنن و رو زندگیت هوار میشن 

ولی خب بازم به نظر من تقصیر زن نیست،اگر مرد عرضه داشته باشه و چراغ سبز نشون نده و دنبال اینجور کثافت کاری ها نباشه،زن ها هیچوقت نمیافتن دنبال اینطور کارا

کاشکی میشد بچه ای نبود که بتونیم بریم از این زندگی ها

من خیلی بابت بچم خداروشکر میکنم ولی خب اگر بچم نبود و شرایط اینطور میشو نمیموندم تو این زندگی 

به نظر من اگر حتی ادم وضع مالیش ضعیف باشه ولی از اینطور مردا بکنه بره بهتره تا با خیانتشون بسازه🥺🤕

مبل سازی لباس مخصوص تنشه اونجا ینی طوری نیست ک لباساش کثیف شه ولی کلا شغل شلخته ایه شده مثلا لباسش ...

نمیدونم چی بگم من شوهرم کارگاه ام دی اف داره همیشه ی خدا لباس خاک و خلی تنشه موهاش پره خاکه اصلا نمیتونه تمیز باشه از بس اونجوری میگرده یه بارم بخواد تیپ بزنه من بهش شک میکنم،لباس خوبم زیاد میگیره ولی بنده خدا زیاد نمیپوشه همش لباس کار

نمیدونم چی بگم من شوهرم کارگاه ام دی اف داره همیشه ی خدا لباس خاک و خلی تنشه موهاش پره خاکه اصلا نمی ...

افرین دقیقا 

شغل کارگاهی کلا شغل شلخته ایه 

شما میفهمی من چی میگم 

وقتی به خودشون میرسن به شدت شک بر انگیزه 

البته مبل سازی نسبت به ام دی اف فک میکنم گرد وخاک و کثیفیش کمتره چون شوهر من اینطور نیست که تو موهاش براده چوب باشه یا لباسش کثیف باشه

اونجا لباس کار میپوشه

اره واقعا آدم تو این دوره زمونه که به شدت گرونیه باید دو دستی زندگیشو بچسبه به قول هزاران نفر هستن ...

ببین منم بچه نداشتم قطعا تصمیم دیگه ای میگرفتم اما الان بچمو چیکار کنم این طفلی چرا باید تاوان کارای دیگرانو پس بده ...بله مشکل از مرداست دیگه هرچقدرم زن خوبی باشی براشون بی ذاتن اما بخاطر بچت پیگیر نشو دیگه هرچی ببینی شخت تر میشه الان در حد شکه

گاهی فکر میکنم درست از همون لحظه ای که دستای کوچولوتو توی مانیتور دیدم با انگشتای ظریفت فهمیدم دنیا میتونه برام اندازه ی دستات باشه و معنای زندگی یعنی بودنت عشق کوچولوی من با دستای خوشگلت برا همه کسایی که آرزو دارن مامان بشن دعا کن ‌خدا یدونه مثل تو بزاره تو دلشون ‌‌‌تا معجزه ی خدا رو حس کنن❤❤تیکر تولد گل پسرمه به وقت یک سالگی🥳
افرین دقیقا  شغل کارگاهی کلا شغل شلخته ایه  شما میفهمی من چی میگم  وقتی به خودشون ...

آره حتی من خودم ده دقیقه میرم کارگاه تمام لباسام کثیف میشه از بس گرد و خاک هست البته آراسته بودن هم خیلی خوبه من گاهی حرصم میگیره از بس شوهرم لباس کار تنشه از نظر نظافت و حموم ومو این چیزا خیلی تر تمیزه ها😁ولی لباسکار تنشه ،هر لباسی جدیدی هم که میگیره بار اول میپوشه میبره لک میکنه چسب و رنگ و اینا میریزه روش دیگه ترجیح میده کلا لباسکار تنش باشه