2777
2789
عنوان

خانوما به کمک و مشورتاتون در مورد خیانت همسرم نیاز دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1946 بازدید | 140 پست
یعنی شما بعد مدت زیادی فهمیدی ؟ بعد اینکه فهمیدی چیکار کردی؟

بهش یک گوشه میدم ک چرا نمیای چرا مشکوک شدی و رفتاراش عجیبه ولی خب به روی خودش نمیاره و بیشتر محبت میکنه و منو میبره بیرون و به بچه رسیدگی میکنه

حس میکنم داره خر میکنه منو

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه روز سرزده برو کارگاهش. مثلا غذا درست کن ببر

اره عزیزم دوست دارم این کارو بکنم

ولی شوهرم به شدت حساسه و عصبی میشه برم کارگاهش

میگه اونجا محیط مردونه است تو جوونی برای چی میای و اگه برم خون میفته تو زندگیم

یعنی شما بعد مدت زیادی فهمیدی ؟ بعد اینکه فهمیدی چیکار کردی؟

قصه مو اخرای صفحه ۱۱ به بعد این تاپیک تو چند تا پست گذاشتم.

فقط میتونم بگم همه اعتماد و آرزوهام به باد رفت.دیگه اون آدم سابق نشدم،الانم یه جورایی طلاق عاطفی گرفتم پسرم ۱۷ ساله،دخترم ۵ ساله...همه آرزوهای من زنگ تفریح دو تا آدم بیخبر از خدا شد...

استارتر میتونی برادرت یا دوستی کسی که خیلی بهش اعتماد داری و دهنش قرصه ازش بخای چند روز پیگیر باشه...فقط اینو میدونم دوای خیانت رفتنه چون دیگه هیچ اعتمادی در بین نیست...آن شاالله که همسرت مشکلی نداره... 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/10045378/کسایی-ک-عشقی-به-شوهرتون-ندارین-و-فقط-بخاطر-بچه-موندین

افوض امری الی الله...

همسر من توکارگاهش بهم خیانت کزد.اونجا ازاد بود با هر کسی چت کنه و خونه نمیومد.      حواست باشه اسی

(از هرررر چی مذکره هَوَله متنفررررررم)    خدایا به زمین گرم بزنش من دلم خنک بشه.بگید آمین🙏🙏🙏

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
همسر من توکارگاهش بهم خیانت کزد.اونجا ازاد بود با هر کسی چت کنه و خونه نمیومد.      ح ...

الهی امین🤕

چقد بده کارگاها

البته کارگاه شوهر من خیلی شلوغ و بزرگه فک نکنم اونجا زن ببره 

وای چقد بد افتاد به دلم خدا خودش بخیر بگذرونه انشاءالله 

تو وقتی فهمیدی چیکار کردی

الهی امین🤕 چقد بده کارگاها البته کارگاه شوهر من خیلی شلوغ و بزرگه فک نکنم اونجا زن ببره  وا ...

زن نمیبرد.چت میکرد و میحرفید.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
خیلی دعوا میکنه منو اطراف کارگاه ببینه میگه اونجا همه مردن تو جوونی کجا میای اصلا خوشش نمیاد برم محل ...

شبا که مباد خونه رفتارش باهات چطوریه اگه مثل قدیمهاست و فرقی نکرده چیزی نیست زیادی حساس شدی و اگه رفتارش باهات سرد،شده بهتره یه فکری بکنی بی گدار به آب نزن که بعدا پشیمون میشی 

حسبنا الله و نعم الوکیل
بعضی وقتا میبره بعضی وقتا میگه بچه های کارگاه میارن یک چیزی میخورم بعضی وقتا هم از بیرون میگیره من ...

خودت بهتراز همه شوهرت رومیشناسی.رفتارش توخونه عوض شده یانه.درکل احتمالش که راست بگه بیشتره چون بخوادبیاد خونه تا بیاد لباس عوض کنه غذابخوره وبرگرده طول میکشه استراحتم نمیکنه اما کارگاه باشه غذا میخوره یه چرت میخوابه.اگه دنبال دود نباشه خطری نیست چون متاسفانه توکارگاه و اینجور جاها احتمال دود بیشتره تا خیانت کردن 

بد به دلت راه نده عزیزم وقتی میگی گوشیش مشکوک نیست یعنی هیچی نیست،به حرف خانومای اینجا هم زیاد توجه ...

شوهرم ۳۲ سالشه

اره به خودش میرسه مول مو و عطر بدن و لباساش جدیدا خیلی بیشتر از قبل براش مهم شده

اصلا خودتو درگیر نکن اگه شوهرت به خودش میرسه تو هم به خودت برس بهش بی اعتنا شو مثله قبل محبت نکن ببین چیکار میکنه غر نزن نگو مشکوکی فلان ببین میترسه از دستت بده من چن وقت به شوهرم شک کردم تو گوشیشم هیچی نیست یه شب که گوشیشو گذاشت پایین من نصف شب بیدار شدم اومدم سالن گریه کردم چون حس کردم چیزی هست یکهو از خواب پرید رفت سمت در مثلا سراغ گوشیش دید رو مبلم نفس راحت کشید ازاونشب عادی شد