2777
2789
عنوان

شوهرم با خانم های همکارش صمیمی هست

481 بازدید | 12 پست

من هفته ی پیش رفتم سرکار همسرم.  متوجه شدم با خانمها صمیمی هست. منم گفتم چرا این همه با همه شون صمیمی هستی گفت همکارن من که نمیتونم جوابشون و ندم.  منم بهش گفتم میتونی باهاشون رسمی صحبت کنی نه بگو و بخند. 

منم یادم رفت تا امروز،  امد گفت رئیسم من و صدا کرده گفته ایندفعه هرکاری داشتی بیا بگو من برات جور می کنم دختر خاله ت خیلی تعریف تو رو پیش من کرده گفته حواسم بهت باشه...  بعد دختر خاله شوهرم انجا کارمند نیست بعد یه همکار هم دارند هم اسم شوهر من..  شوهرم میگه من شانس آوردم من و با اون اشتباه گرفته 🤔 

من نمیدونم حرف شوهرمو باور کنم یا بهش مشکوک باشم 

اعصابم بهم ریخته..  میدونم به شوهرم بگم بهش شک دارم دیگه نمیاد حرفاشو بهم بگه.  موندم چیکار کنم...  

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام عزیزم...حواست باشه ...این صمیمیت ها کار دست همه داد...شاید مردا جدی نگیرن ولی خانم ها معمولا این روابط رو یه مقدار به خودشون میگیرن ...اونا اگه به خودشون بگیرن دیگه جمع کردنش سخته ...

سر کار ما هم همه راحتن همه هم متاهلی نمیدونم چ جوری اما رابطه اونجوری بینشون نیس اما راحتن

منم  خودمم این و میگم ولی نمیدونمچرا حساس شدم

اینم مطمئنم که شوهرم منو دوست داره

آرزوها دست یافتنی ست فقط صبر و زمان میخواد🕛 🌙☀ 💚🍀🌱عاشق یوگا🧘‍♀️ مسافرت ✈️ خوانواده م👨‍👩‍👦 هستم. دوست دارم زن موفقی باشم شغل خوب با درآمد عالی داشته باشم 👩🏻‍💻💰💸آغوشت بهترین تراپی دنیاست 👩‍❤️‍👨 عاشق قهوه م ☕    
منم  خودمم این و میگم ولی نمیدونمچرا حساس شدم اینم مطمئنم که شوهرم منو دوست داره

می خوای شوهرت رو از خودت دور کنی شکاک باش تمام. شک ریشه ی عشق و علاقه رو خشک می کنه . عزیزم زندگی تو زیباست و شوهرتم باهات روراسته اگه نبود برای فیلمم شده جلوی اونا خشک و رسمی رفتار می کرد ببین چقد باهات اوکی هست خودِ واقعیشو نشون داده با کارات دورش نکن

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤
می خوای شوهرت رو از خودت دور کنی شکاک باش تمام. شک ریشه ی عشق و علاقه رو خشک می کنه . عزیزم زندگی تو ...

حق با شماست. 

می خوای شوهرت رو از خودت دور کنی شکاک باش تمام. شک ریشه ی عشق و علاقه رو خشک می کنه . عزیزم زندگی تو ...

من و شوهرم همیشه باهم مثل دو تا دوست هستیم هیچ چیز پنهان از هم نداریم.  ولی بعضی مواقع حس حسادت زنانه باعث میشه از منطق دور بشم

من و شوهرم همیشه باهم مثل دو تا دوست هستیم هیچ چیز پنهان از هم نداریم.  ولی بعضی مواقع حس حسادت ...

امیدوارم تا همیشه همین حس خوشبختی باهاتون باشه و بهترین لحظات رو داشته باشید

داستان نام کاربریم بر گرفته از زندگیه واقعی منه، من و همسرم از دو شهر مختلف و با دو فرهنگ به شدت متفاوت هستیم ولی چون قدرت عشق از همه چی بیشتره تونستیم معرفت خرج کنیم و تو مسیر زندگی همراه هم باشیم /شاید یروزی همینجا داستان زندگیمو نوشتم/کاربرقدیمی ام نمی دونم چرا تعلیق شدم دوستان نی نی سایتی راهنماییم کردن با خط جدید بیام دمشون گررم. من عاشق شَهرمم😍                                                                                                  عاشق بارون❤عاشق کوه❤عاشق دریا❤عاشق جنگل❤
امیدوارم تا همیشه همین حس خوشبختی باهاتون باشه و بهترین لحظات رو داشته باشید

ممنونم🌹