2777
2789

بچه ها من نامزدم ، مریض شدم آنفولانزا گرفتم چند روزه خونم

بعد خواهرام زنگ میزنن خونمون میشنوم که مامانم میگه نه نامزدش نیومده ببینتش که انقدر ترسو که اونم نگیره و ....

در صورتی که خودم به نامزدم گفتم نمیخوام بیای ،من از اتاقم بیرون نمیرم اگرم برم ماسک میزنم 

نمیدونم دلیل این رفتارا و حرفاشون چیه آخه

بیایید دنیارو به جای بهتری تبدیل کنیم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برامنم این اتفاقا پیش اومده متاسفانه اسمشو میذارن دلسوزی ولی بدترزندگی‌ادمو بهم میزنه یسری حرفا

متاسفانه عشق رو این میدونن که طرف باید فدات شه حتی اگه جونشو و مالشم بزاره

اصلا واقع بین نیستن

بیشتر خانواده ها همینطور هستن اما هرچی هم شما بکی نیا ایشون باید بیان حتی اگه شده برای نیم ساعت باید خودشو به خانوادت نشون بده که نگران همسرش هست چون خانواده از مکالمه تلفنی شما که در جریان نیستن گلم هر کارم بکنی مادر نگران آینده  بچشه 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩
 باعث میشن آدم فکرش خراب شه، مامان منم همینه اینقدر میگه اینقدر میگههه که من واقعاً از طرف نارا ...

نه عزیزم تو باید خودت عاقل باشی

کار درست خودتو انجام بده لطفا

نزار آتیش بندازن تو زندگیت

متاسفانه عشق رو این میدونن که طرف باید فدات شه حتی اگه جونشو و مالشم بزاره اصلا واقع بین نیستن

یادش بخیر من به شوهرم گفته بودم گل نیار برای عقد یه دست گل خودم کافیه اینم نیورد نمیدونییی چیشد وفامیلام مخصوصا عمم چیکارکرد چه تیکه هایی ننداختن 🤦🏼‍♀️ واقعااونجا دوروبریاموشناختم سرکوچیکترین مساعل که برام مهم نبود چقدراحمقانه زندگیموداشتن ازهم میپاشیدن خداروشکرعاقل بودم نذاشتم

بیشتر خانواده ها همینطور هستن اما هرچی هم شما بکی نیا ایشون باید بیان حتی اگه شده برای نیم ساعت باید ...

خوب وقتی من خودم بخاطر اینکه پدر مادرم نگیرن دیر به دیر دستشویی میرم حتی 

اونم با ماسک و.. قطعا بیاد هم نمیرم بیرون از اتاقم

یادش بخیر من به شوهرم گفته بودم گل نیار برای عقد یه دست گلم کافیه اینم نیورد نمیدونییی چیشد وفامیلام ...

دقیقا خانواده منم همینن

سر یلدا من این برنامه رو داشتم

خوب وقتی من خودم بخاطر اینکه پدر مادرم نگیرن دیر به دیر دستشویی میرم حتی  اونم با ماسک و.. قطع ...

حرفت درسته عزیزم اما بیشتر خانواده ها همینطوری هستن  گلم خودتو ناراحت نکن گلم 

خانمها خوشگل مشهدی ♥️♥️ موهاتو به من بسپار چون بلدم زیبا ببافم. بافت کف سری .بافت هلندی باموی اضافه. بافت آفریقایی .بافت کوئین.  بافت دندون موشی.  بافت استیشن ،🤩