2777
2789
عنوان

شوهرم با نقشه منو از خونه بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب گلم بنظرم شوهری که با دستور اونا پیش بره واس زندگی مناسب نیس نه اینکه بگم طلاق بگیری هااا!!ولی توهم این مدت پیگیر نباش ببین تا چه حد میتونه ازت دور بمونه چون حتما میاد سراغت خسته میشه بعد که اومدم زیادی بهش رونده بی منت باش تا بترسع

عزیزم اصلا نرو از اون پیرزن عجوزه عذرخواهی نکن برای اشتباهی که نکردی تا شوهرت گوش‌ به حرف مادرشه زندگیت زندگی نمیشه من جات باشم جدا میشم 

خدايا اميدمو نا اميد نكن 🙏

برو مهريه رو بذار اجرا با سر ميان منت كشي

از من ميشنوي اول با يه مشاور و بعد با يه وكيل صحبت كن ، مبادا مهريه اي چيزي زو ببخشي 

اينم بگم ادم بزرگوار اونه كه اگه اشتباهي كرده عذرخواهي كنه ايا در رابطه با مادرشوهر همچين اشتباهي كردين ؟ اينا زو با مشاور درميون بذارين، به هر حال اين بحثش جداست ، و بحث حق. و حقوق و اينا جدا 

همسر شما خيلي ايرادات داره ، ظاهرا اينجور كه گفتين دهن بينه و اولويتش شما نيستين 

اونم از كار الانش 

دیگ نیمده سراغت؟😳

نه... پدرم وکیل گرفته و با مادرم میگن اگه رفتی پات و اینجا نذار دیگه بچه ما نیستی...

دو هفته آخر تو خونه شکنجه م کرد و زجرم داد ...

بعدشم با کلک من و گذاشت خونه پدرم...

پدرم مث کوه پشتمه ولی مشکل از دل لعنتیه خودمه ک هنوز گیرش... هنوزم نیومده سراغم و میگه نفرت دارم ازت

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰
نه... پدرم وکیل گرفته و با مادرم میگن اگه رفتی پات و اینجا نذار دیگه بچه ما نیستی... دو هفته آخر تو ...

باز خیلی خوبه که پدرت پشتته...خدا کمکت گلم واقعا درک همچین ادمایی خیلی سخته

بنظرم با این چیزایی که تعریف کردی شاید میخوان ازت زهر چشم بگیرن که دیگه رو حرف مادرشوهرت حرف نزنی 

ما جای شما نیستیم ک بگیم چیکار کن چیکار نکن 

ولی من اگه جات بودم غرورمو حفظ میکردم و هیچ حرکتی نمیزدم تا خودشون بیان منت کشی