2777
2789

با اینکه میدونم اگه قبول شم زندگیم از این رو به اون رو میشه 

با اینکه میدونم اگه قبول شم دشمنامو سوزوندم

با اینکه از کنکور پارسال و بدبختی هاش تجربه گرفتم و عبرت شد

بازم هیچ کاری نمیکنم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم وقت نمیکنم ویدئو رو نگا نمیکنم دو دور مرور میکنم زیست رو تست نمیزنم وقت نمیشه یه ماهه یه فصل زیست رو تموم نکردم 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟

تقریبا ۲۵۰ روز مونده، فک کن وقتی ۱۰۰ روز مونده ب کنکور تصمیم جدی میگیری ک بخونی ولی چقققققدر اضطراب و دلهره داری ک تایم کافی نیس و حجم درسا زیاده ، الان هم اون ۱۰۰ روز رو داری و هم ۱۵۰ روز اضافه بر اون، درس خوندن برای کنکور زجرآورترین نوع درس خوندنه ولی همینه ک زندگیتو تغییر میده ، اگر برا کنکور درست و حسابی نخونی، انگار اون ۱۲ سال تحصیلت هم رفته تو آشغالدونی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

تو سیب ترش ی دختره بود از منطقه سه و ی مدرسه درب و داغون و عادی، سال قبلش ۵۵۰۰ شده بود و برا ۴۰۴ از آبان شروع کرده بود و رتبه ۲۷۳ آورده بود و پزشکی روزانه ایران قبول شده، تا عید ۱۱ الی ۱۳ ساعت میخونده بعدش تا کنکور اردیبهشت روزی ۱۴ ساعت و تو دوران امتحانات تا ۱۷ ساعتم میخونده، خیییییییلی سختی رو تحمل کرد  ولی نجاااااااات پیدا کرد ، نی نی سایت رو بذار کنار و غرق هدفت شو و برو تو دلش، از اشتباه و آزمون و تحلیل نترس ، فقط ادامه بده ، ان شاالله موفق میشی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

تو سیب ترش ی دختره بود از منطقه سه و ی مدرسه درب و داغون و عادی، سال قبلش ۵۵۰۰ شده بود و برا ۴۰۴ از ...

خیلی ممنونم عزیزم امید وارم خدا برات بهترینا رو بخواد مرسی که برات مهم بود موفقیتم

دمت گرم 🙂