2777
2789
عنوان

شوهرم با نقشه منو از خونه بیرون کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1840 بازدید | 78 پست

اول از همه اشتباه اولت این بوده که رفتی با مادرشوهرم تو ی آپارتمان باید با فاصله ازشون خونه میگرفتی دوم این ک حتماااا حتماااا با مشاور حرف بزن اگه شوهرت واقعا می‌ترسه پس شوهرتو بکش سمت خودت باهاش حرف بزن خونه جدا بگیره برید سر زندگیتون و برین به سر و صورت مادر شوهر افریتت 

دلیل نفرتش چیه

باورت میشه نمی دونم؟!

لیلی و مجنون بودیم...

میمردیم واسه هم ، مسائلی هم داشتیم زندگی بدون مساله نمیشه ولی یهو قاطی کرد گفت نفرت دارم ازت

یکی میگه طلسم جدایی گرفتن براتون

یکی میگه پرش کردن

یکی میگ زیر سرش بلند شده

خودشم که میگه بچه بودم ۱۹ سالم بود عاشق شدم یه خطایی کردم پشیمونم🙂 به همین راحتی 

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم با این چیزایی که تعریف کردی شاید میخوان ازت زهر چشم بگیرن که دیگه رو حرف مادرشوهرت حرف نزنی&nb ...

دقیقا همینو خانوادم میگن ولی خانوادم خیلی ازشون عصبین پدرم میخواد مادره بیاد خونه سر جاش بزارتش 

لعنت به این دل که هرچقدر اذیت میکنن باز هم حالیشون نمیشه  کاش منم دوسش نداشتم

لعنت🙂💔 بدترین مدل تحقیرا رو بهم کرد جلو مادرم خوردم کرد شخصیت جلو پدرم نذاشت واسم هنوز کورسویی امید دارم🤣

مگه برده گرفتن که برای خونه خانواده ات هم میخوای بری باید ازشون اجازه بکیری؟؟؟

من باورم نمیشه چنین مردی و چنین ماادر شوهری رو

طلاق تنها راه چاره ات هست خدا صبرت بذه 

عاشق چی این مرد شدی؟؟؟؟

باورت میشه نمی دونم؟! لیلی و مجنون بودیم... میمردیم واسه هم ، مسائلی هم داشتیم زندگی بدون مساله نم ...

چقد عجیب 

اخع یهویی کع نمیشه از طرف متنفر بشی 

مورد مشکوکی ازش ندیدی؟ 

الان چندسالشه

چند وقته ازدواج کردی ؟ بچه داری ؟

۷۲ روزه که توی یه برزخ و آتیش فقط دست و پا می زنم و می سوزم و مادر و پدرمم پا به پای من سوختن ولی نمی دونم چرا ازش متنفر نمیشم...

اون داره راحت زندگیش و می کنه

اگه دوستش داری و میخوای باهاش زندگی کنی بنظرم فعلا اقدامی نکن ببین اونا چیکار میکنن حتی زنگم نزنید بنظرم اگه همسرت دوستت داشته باش کسی نمیتونه مانعش بشه اگه اومد و اظهار پشیمانی کرد محکم وایسا بگو بیاد خونه مستقل بگیری رفت و آمد هم به حداقل برسونید اما اگه نه ساز ناسازگاری زدن توام ساکت نمون مهریه تو بذار اجرا ولی در کل اینو بدون اگه خواستی باهاش زندگی کنی حتی اگه مستقل باشید باز هم از این اتفاق ها میفته

۳۵ سال بهد سه تا خواهر این پسر بزرگه با ی داداش کوچیکتر از خودش. کاش سنش کم بود😑

نه دیگ سنشم کم نیست آخه بی دلیل ک نمیشه خیلی سخته اینجوری گذاشته رفته بدون حرف بزرگترها پادر میونی کنن