منظورش این به فکر پیشرفت زندگیت باش ازدواج هم به موقعش جور میشه غصه خوردن فایده نداره
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱
حق بخدا😂میام نینی سایت حس میکنم اومدم روستا در زمان قاجاریه چنتا زن چادری دارن سبزی پاک میکنن غیبت ...
بخدا خسته شدم انقدر تاپیک اینطوری خوندم فکر و ذکرشون شده شوهر شوهر شوهر ای ریدم تو شوهر بابا هر انسانی برای یک رسالتی خلق شده انقدر مغزهاشون زنگ زده هست که یک لحظه از فکر شوهر آزاد نمیشه بشبنن فکر کنن بجز شوهرکردن میخوانچیکارکنن
وای عزیزم بیخیال باش شل کن از زندگیت لذت ببر اونی که بخواد خودش میاد
هرگز با یک احمق بحث نکنید،تماشاگران ممکن است نتوانند تفاوت را تشخیص دهند.هیچ جنس مذکری به هیچ وجه نه توی تاپیک های من شرکت کنه ، نه منو ریپ بزنه ، نه بهم درخواست دوستی بده ❌
بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱