2777
2789
عنوان

شوهرم با نقشه منو از خونه بیرون کرد

1840 بازدید | 78 پست

سلام وقت بخیر من یک سال و دو ماه ازدواج کردم این مدت چون اول زندگیمون بود دعوا زیاد داشتیم هر بارم مادرشوهرم خودش مینداخت وسط لازم به گفتنه که شوهر من خیلی وابسته مادرشه. ما یک ماه پیش  باز دعوامون شد مادر شوهره که طبقه بالا ما زندگی مبکنن حرفامون شنید بعد چند رور جلو خانوادش خیلی بهم فحش و ناسزا گفت این مدت حتی شوهر ی گله ازش نکرد همه اش نگران مادرش بود تا حال من البته با منم مهربون شده بود چون مادرش میشتاخت ی هفته پیش با کلی اصرار راضیش کردم ی شب خونه پدرم بمونم  بهم گفت اگه میخوای بری خریدم تنهاییم  اشکال نداره ولی اینجا نه چون مادرم می‌بینه  حتی اینم گفت من فردا شب سر کار برگردم نمیرم طبقه بالا که متوجه نشن تو رفتی خونه بابات مادرم نفهمه میخوای ی شب بمونی. تو بغل هم با کلی خوشی منو رسوند خونه پدرم شب در کمال ناباوری به داداشم زنگ زد گفت دیگه نمیام دنبالش نمیخوامش الان هفت روز شد حتی جواب تلفن داداشمم نمیده من واقعا دوسش دارم ولی داداشم اینم گفت صداش میلررید معلوم بود از طرف خودش نیست توروخدا راهنمایم کنید من به خواهر شوهرم پناه اوردم بهش زنگ زدم میگفت باید ی ماه پیش میرفتی دست و پای مادرم میبوسیدی و التماسش میکردی واقعا درکشون نمیکنم من و شوهرم همو روس داریم سر این که من پیرزن التماس نکردم زندگیم داره نابود میشه توروخدا کمکم کنید چیکار کنم ممنونم. شوهر من مثل چی از مادرش میترسه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرت کار شوهر من و کرده...

۷۲ روز پیش من و با همین شیوه آورد خونه بابام و گفت نمی خوامت دیگه...

ازت متنفرم البته ما پای مادرشوهر و... در میون نبودا 

من شوهرم نمی دونم خودش چش شده

برای نجات پیدا کردنم از این لجن که داخلش گیر کردم صلوات بفرست دوست گلم🥰

برگرد خونه ت اگه راه نداد همون لحظه زنگ بزن پلیس بگو راه نمیده ببین چطوری جفت میکنه و تا کمر خم میشه حق نداره همچین کاری کنه صورت جلسه هم بذار بکنن حتما که بعدا توی همچین موقعیتی نره عدم تمکین بگیره تا شوهرت باشه هر حرف مفتی رو نزنه، راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه مرد ترسو رو باید از قدرت بزرگتر ترسوند شل باشی سوارت میشه ، قوی باشی بلد باشی از حق خودت دفاع کنی تازه میفهمه چطور رفتار کنه ، شل نباش قانون به هیچ وجه همچین حقی رو بهش نمیده بیخودی هم عذرخواهی نکن