2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی بهتون بد کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 64 پست
🥲درکت میکنم،منم از مادر خیر ندیدم

ما کارمون به کتک کاری کشید و کتکم زد نصف صورتم کبود شد سر پول ،موهامم کند لطفا برو تاپیک قبلی های من که راجب زندگیم گفتم بخون تا بدونی 😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا اینجور آدما راست راست واسه خودشون میگردن؟ کی دیگه میخوان تاوان پس بدن؟

نمیدونم ... واسه همین بیخیال فکر کردن بهش شدم چون همجوره ازارم میده

خدا دردهای تو را می بیند، او فرصت های جدیدی برای تو فراهم می کند، فرصت های بزرگ تر و بهتر از قبل …
ما کارمون به کتک کاری کشید و کتکم زد نصف صورتم کبود شد سر پول ،موهامم کند لطفا برو تاپیک قبلی های من ...

ایشالله خدا جوابشو بده

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....

خیلی بهم بدی کردن،ولی همسرم بدترییییییین بدی رو در حقم کرد😭😭😭😭😭😭

دوخت انواع سرویس آشپزخانه با بهترین کیفیت و نازلترین قیمت🌺ارسال به سراسر کشور🌷

ولی بچه ها من هم از خانواده شوهر بدی دیدم

هم از خانواده خودم

بدی خانواده 

خودت خیلی میسوزونه 

هرکس به طریقی دل ما میشکند 

بیگانه جدا دوست جدا میشکند

بیگانه اگر میشکند حرفی نیس

من در عجبم‌دوست چرا میشکند

خدا جوابشو داده کسیو که ده سال دوسش داشت خیانت کرد و رفت با یه زن شوهر دار دیگه ،میخان ازدواج کنن

من امروز به مامانم گفتم سهم من از خونه پدریم رو بده نمیخوام ناپدریم بخوره و یه آب هم روش گفت سهمت رو نیدم ولی کاری میکنم که یه روز خوش از زندگیت نبینی😥

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
خیلی سخته ازخانواده خودت بدی ببینی 🥺😢

آره واقعا