2777
2789

من هر روز این اینا من میخونم  گفتم ب کسایی ک مشکل دارن شاید کمک کرد

سوره الفجر برای اینکه بچت یا تودتت ب راه راست هدایت شید خیلی خوبه من هر روز میخونم اما میتونید ۴۰ روز بخونید 

نماز شکر خیلی سبک میکنه و اتفاق بدی نمیوفته 

وم یکاد اما ۳تا ایتلکرسی بیشتر تاثیر داره برای چشم زخم یا کارت خوب پیش بره تعداد بیشتر تاثیر بیشتر

بیرون میرم همیشه میخونم

سوره حدید شنیدم خوبه خیلی 

اگه شمام دارید از این راه کارا بگید سوابش ب شما برسه ❤️

سلام خدا خیرتون بده🌷

اول که نماز اول وقت، اصل و معیاره واقعا

بعد از واجبات هم، زیارت عاشورا و نماز شب فوق العاده هستند

شهید همت: {در زمان غیبت اطاعت محض از ولایت فقیه داشته باشید.} دوستانی که‌‌ میخواید نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایت‌الکرسی خیلی نتیجه‌میده

سوره‌یاسین‌

کلا‌همه‌ذکر‌وسوره‌ها‌اثر‌بخشه

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️    

سلام دوست عزیز..

خیلی از بچه ها توانایی خرید کاپشن(لباس گرم) ندارند کم کم هوا سرد می شود و پیاده مسیر مدرسه تا خانه را می روند ، برای کاپشن و کفش و... کودکان مددجو، با شرایط اضطراری، شما می توانید یاری کنید..

دوستانی که تمایل دارند کمک کنند به شماره کارت

5022291516504212

سوره واقعه برای رزق و روزی 

سوره یاسین برای رزق معنوی و بیشتر شدن ایمان قلبی 

سوره طلاق برای بهتر شدن رابطه با همسر 

زیارت عاشورا هر روز که کلا برکاتش در همه زمینه ها زیاد 

زیارت ال یاسین برای نزدیکی به امام زمان 

دعای توسل و سوره فتحم به توصیه رهبر 

اینارو هر روز میخونم 

بعلاوه سوره انشقاق که چون باردارم برای زایمان راحت 

دعای یستشیرم برای حاجت دهی عالیه سه مرتبه خوندنش 

🩷اره ایتلکرسی خیلی خوبه اما هر سوره یا ایه ای برای ی موقعیته باید بدونی

اره‌

⦇میدونی‌رسیدنِ‌کِی‌قشنگه؟ بَعد‌جَنگیدن‌،بعد‌از‌سَختی‌،بَعد‌از‌اشک! اونوقتِ‌که‌از‌ته‌دلت‌میگی‌آخیش‌ارزششو‌داشت اون‌هَمه‌جنگیدن🌿👍⦈ ️