2777
2789
عنوان

تاحالا شده کسی بهتون بد کنه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 64 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من امروز به مامانم گفتم سهم من از خونه پدریم رو بده نمیخوام ناپدریم بخوره و یه آب هم روش گفت سهمت رو ...

خودتوناراحت نکن درکت میکنم فقط حرص جوش نخورماخوردیم چیشد چیزی درست نمشه اخرش مریض میشیم خودم ناراحتی قلبی گرفتم خودموبدبخت کردم مهم خودمونیم بیخیال شیم میدونم سخته ولی بایدبگذرونیم 

اره عزیزم یکی رواز بچگی با بند بند وجودم دوس‌داشتم بزرگ‌تر که شدم بهش گفتم و اونم‌گفت منم‌عمریه عاشقتم یه سال باهم حرف زدیم اسممو توشهر کوچیک انداخت سر زبونا وبعدافتاد سر لج دلمو شکوند و ولم کردوبه التماس کردنم میخندید از ته قلبم نفرینش کردم  چند سال گذشت و کل اعضای خونوادشو به کشتن داد.

الان هم عمیقا دلم از دست کسی شکسته و ازخدامیخوام معادل درد ورنجی که بهم داده دردبکشه

اره عزیزم یکی رواز بچگی با بند بند وجودم دوس‌داشتم بزرگ‌تر که شدم بهش گفتم و اونم‌گفت منم‌عمریه عاشق ...

قربون دل پاکت🥺

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
من خیلی زجر کشیدم ازشون شاهد خیلی چیزا بودم که تاثیر گذاشت تو روح روان و زندگیم 

دقیقا خودمم اینطوری شدم حتی حالم خراب شد همسرمم اینقدرصبحت کرد گفت ولش کن مهم خودت جونته وقتی نمیفهمنن چکارکنی فقط دوری کن همینکارهم کردم زیاد نمیرم

یعنی مادر پدر بدترین هم باشن خیانتکارم باشن ممکنه عاقشون دامنگیر بچه بشه؟

ن عاق اولاد یعنی اینکه اگه پدر و مادر بد باشن بچه نفرین بکنه دامنشون رو میگیره

ما را از سادگی ترسانده اند.هیچ کس نگفت سادگی هم خوب است ....هیچ کس نگفت ساده که باشی ساده میخندی،ساده شاد میشوی،ساده ذوق میکنی،ساده می بخشی و ساده تر دل می بندی .....همدیگر رایافتن هنرنیست،هنر این است که همدیگر را گم نکنیم....آدمهای ساده بی هیچ دلیلی دوست داشتنی هستند ....سادگی شیک ترین ژست دنیاست....
دقیقا خودمم اینطوری شدم حتی حالم خراب شد همسرمم اینقدرصبحت کرد گفت ولش کن مهم خودت جونته وقتی نمیفهم ...

منم میخوام بعد عروسیم کلا خطم رو عوض کنم دیگه حتی دلم نمیخواد مامانم رو ببینم

ولی با همه‌ی بدی هاش با همه‌ی زجر هایی که تو این ۱۳ سال بهم داده هنوز دلم نمیاد نفرینش کنم

منم میخوام بعد عروسیم کلا خطم رو عوض کنم دیگه حتی دلم نمیخواد مامانم رو ببینم

باورمیکنی واسه همه خواهرام رفت بچه هاش نگه داشت به من رسیدمریض قهرکرد بابخیه سزارینی بچه کوچک تک تنها نگه داشتم خداخیربده مادرشوهربازبون روزه همه کارهاموغذا انجام میداد 

دقیقا خودمم اینطوری شدم حتی حالم خراب شد همسرمم اینقدرصبحت کرد گفت ولش کن مهم خودت جونته وقتی نمیفهم ...

😔😔 خیلی حس بدیه عزیزم خداروشکر الان خوبی؟ 

من تو تاپیک قبلی هام راجب زندگیم نوشتم اگه ممکنه بخونید