2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 9115 بازدید | 85 پست

تو فکر میکنی این همه ادم سرتاسر دنیا که دچار خیانت یا اعتیاد میشن، همشون بی جنبه بودن‌؟! 

چون. توی متن تاکید کردی که یسری حد و حدود برای خودت قائلی، باید یاور کنی که همه ی اونایی که توی افراط مسائل جنسی می افتن یا معتاد میشن همشون یروزی همینقدر با اطمینان در مورد خودشون حرف میزدن 

اصلا به خودت مطمئن نباش. 

ما پاکتر از پیامبر های الهی نداریم، فرمولش باید اینجوری باشه که اونها خیلی به خودشون مطمئن باشن، ولی حضرت یوسف وقتی فقط احساس میکنه که  با جنس مخالفش تنها شده، میدوئه!!! 

چون قرابت و نزدیکی با این مسائل هم اشتباهه و میخواد خودشو از اون مسئله به کلی دور کنه وگرنه هممون میدونیم که پیامبر ها عصمت دارن و مرتکب گناه نمیشن ولی اونا حتی خودشونو نزدیک چنین موقعیتی هم قرار نمیدن

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

آگر فقط میخوای معاشرت کنی باهاش اوکیه ولی اگر قراره وابسته بشی بیخیال شو چون تو شرایطی نیستین که بخواین زندگی شروع کنین و شما اذیت میشی ولی من بهت توصیه میکنم توی این سن روی رشد خودت تمرکز کن نزار شرایط رحی این روابط روت تاثیر منفی بزاره

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این سن خیلی بد.آدم زود وابسته میشه

دوست اجتماعی پسر داشته باش

ولی اصلا راه عشق و عاشقی نرو که راه پرپیچ و خمی هست

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔https://eitaa.com/hanacandlelight

عزیزم روحیت داغون میشه چون فقط وابستگی و هیجانه .شما خیلی بی تجربه ای به حرف همه گوش کن این رابطه ها برای دخترا فقط میشه آسیب روحی.تا سالها نمیتونی فراموش کنی اگه شکست بخوری یک درصد.درستو بخون از همه چیز واجب تره

پریشان خاطران آواره در صحرای گیسویت 💖هزاران شب خراب افتاده در کنج سر مویت 💖من از سمت سپاه عشقبازان آمدم سویت 💖که بنویسم خجالت میکشد ماه از گل رویت❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان منی ک این سن رو بدون دوس پسر رد کردم چ اتفاقی افتاد؟ کلی پیشرفت داشتم تو زندگیم لطمه روحی از ی ...

دقیقا دمت گرم

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

من خودم یه پسرمو بهت پیشنهاد میکنم از پسرایی که همچین مدلی هستن دور بمونی حرف بیشتر ازین نمیزنم فقط گفتم بدونی به هیچ وج نزدیکشون نشو یا سعی نکن باهاشون دوست شی و...

پسر ۱۵ سالشه ؟؟؟؟ بعد میخواد دوست دختر داشته باشه چه غلطا ! تازه به سن بلوغ رسیده بعد دنبال ارتباط ب ...

نه اشتباه نشه اون اصلا به من حرفی نزده اصلا حسی هم به من نداشت و تا الان درست درباره ی این موضوع هم حرف نزدیم فقط رفتارش با من یکم گرم تره نسبت به بقیه برای همین این اعتماد بنفسو پیدا کردم که حسمو باهاش درمیون بزارم

من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

جالبیش اینجاست که هنوز ۱۴سالته و بچه ای😂

برو فعلا درساتو بخون و خودتو خراب نکن

( پس با حس های لحظه ای که تا هرکیو میبینی به حس پیدا می کنم چیکار کنم )

تویه متنی که نوشتی این جمله برام جلب توجه کرد 

بنظرم خودتم باید با وجود این جمله حس کنی یچیزی این وسط اشتباست 

اگه قراره عشق باشه پس چرا باید مرتب از ادمای مختلف تو این سن خوشت بیاد؟ 

بنظرم رابطه ای با جنس مخالف غیر از رابطه ی به قصد ازدواج و در زمان مناسبش اشتباهه

بقولی نخوردیم نون گندم ولی دیدیم دست مردم ؛ خیلی از دوستام رو با این وضعیت دیدم و حتی یکیشون به مرحله ی قبل خودکشی رسیده بود ؛ با اونهمه استعداد روزهای زیادی رو بخاطر یک حس بچگانه هدر داد

من آنچه شرط بلاغ است با گفتم ؛ دیگه تصمیم با خودته عزیزم

امیدوارم بهترین تصمیماتو بگیری واسه زندگیت 🌸

life is too short to love you only in one , I promise to look for you in the next life 💜
منم اول نمی خواستم تاپیک بزنم تصمیمو گرفته بودم ولی باز همین نظرات تاپیک های قبلم اومد تو ذهنم دوبار ...

تجربت کمع اونم ک ی سال بزرگ ترع درحدسرگرمی خوبع باهم حرف بزنین وابستگیم کم کم ب وجود میاد هرچیم الان بقیع بهت بگن نکن کارت اشتباهع عمق مطبودرک نمیکنی تااینکع یروز میبینی وقتوتمرکزتوگذاشتی براکی براکسی ک تلاش برابدست اوردنت نمیکنع

با لباس که فقط نمیشه فهمید چطور ادمیه بعدش اونم 15سالشه. هردو بچه اگه هم رابطه برقرار کنین نهایت چند وقته و ده سال بعد به عنوان یه تجربه یا اشتباه ازش یاد میکنی

رفیق من  همسر من عاشقتم.  🥰

نه اشتباه نشه اون اصلا به من حرفی نزده اصلا حسی هم به من نداشت و تا الان درست درباره ی این موضوع هم ...

پس عزیزم اصلا حرفشو نزن چون حتی اگه اون پسر تو این فازا هم نباشه باعث میشی تغییر کنه.شما هم فعلا فقط به فکر درست باش.وقت برای آشنایی با پسرها خیلی زیاده و وقتی به سن ازدواج رسیدی به این مسائل فکر کن چون اولین کسی که از این روابط ضربه میخوره خودتی.‌