2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

9115 بازدید | 85 پست

میشه یکی بیاد بالاخره یه جواب درست به من بده که کار درستیه یا نه ؟ 

از یه پسری خیلی خوشم اومده یه سال ازم بزرگتره پسر خیلی خوبیه با شخصیت و با شعور در کل ادم درست حسابیه از اینایی که مثلا تیپ عجیب غریب بزنه بره اینور و اونور

من خیلی دوست دارم حسمو بهش بگم چون خیلی صبرکردم ( تو رفتاراش یه جورایی میشه قهمید که اونم همچین حسی داره ) ولی با هرکی می خوای راجب این مسئله حرف بزنی میگن یه موج منفی می فرسته که رابطه و دوستی تو این سن خوب نیست ولی من هیچوقت قانع نشدم . من خودم کسیم که برای خودم حد و حدودی دارم حواسم هست . طرف مقابلمم میشناسم اصلا کسی نیست که دنبال سواستفاده و خیانت و اینجور چیزا باشه . خیلی دوست دارم درباره ی پسرا بیشتر بدونم ، تو دیدگاه من انگار اونا از یه کره ی دیگه اومدن که من دوست ندارم اینطوری باشه . پس حالا میشه یه بار برای همیشه بگید چیکار کنم ؟ اگه میگید خوب نیست ، پس با حس های لحظه ای که تا هرکیو میبینی به حس پیدا می کنم چیکار کنم ؟ و اینکه این رابطه ها قبل دانشگاه به ارتباطات اجتماعی بهتر کمک نمی کنه ؟ بازم میگم من خودم توی رابطه یه سری خط قرمز هایی دارم که البته طرف مقابلم هم تا اونجایی که میشناسمش کاملا به خط قرمز هام و حد حدودی که دارم احترام میزاره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب نیست اگه برگردم عقب هیچ وقت این کارو نمیکنم 

چون خیلی ضربه میخوری خیلی 

خواهش میکنم درستون رو بزارید الویت اول به هدفتون برسید بعذ وقت برا این چیزا نیازه

🌼 معبودم چگونه بخوام تو را و من منم و چگونه قطع کنم امیدم از تو و تو تویی 🌼 معبودم زمانی که نخواستم از تو پس عطا فرمودی به من ، پس کدام کس است که درخواست کنم عطا کند مرا 🌼 معبودم هرگاه نخوانم تو را پس حاجتم برآوری ،پس کیست آنکه بخوانم او را حاجتم برآورده کند 🌼 معبودم هرگاه زاری نکنم به سوی تو تا رحم کنی به من ، پس کدام کس زاری کنم بسوی او که تا آنکه رحم کند 🌼 معبودم چنانچه شکافتی دریا را برای موسی (ع) و نجات دادی او را میخواهم از تو اینکه رحمت فرستی بر محمد(ص) و آل او 🌼 و اینکه مرا نجات دهی از آنچه من در آنم و گشایش دهی به من ، گشایشی زودتر و نه دیر بفضل و رحمت خودت ای رحیم ترین رحم کنندگان 🌼 الهم صل علی محمد و آل محمد 🌼

اگر نوجوانی بشین درستو بخون، هم به خودت آسیب میزنی هم به اون. آخرشم نتها ازدواج نمیکنی بلکه باید کلی خاطرات بدو خوب رو تو کوله زندگیت با خودت همه جا بکشی. 

سرانجام در اعماق زمستان دریافتم، در من تابستانی شکست ناپذیر وجود دارد.

اگه نظر دین و اسلام رو بخوای کار غلط اندر غلطیه

نهی شده

درس الان به نظرم مهم تر از دوست شدن با جنس مخالفه

اگه هم میخوای ارتباط اجتماعیت قوی بشه تو دانشگاه کم نیاری نگران نباش همش خود به خود درست میشه

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                

نه به خودت اطمینات کن نه به اون پسر....تو این سن هیجانات لحطه ای خط قرمزهاتم گاهی رد میکنه....اصلا سراغش نرو....

دانشگاه گه رفتی اجتماعی میشی...نگران نباش..ایتها دلایلیه که نفست برات میاره که توجیه کنه رابطه تو

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
چند سالته و منظورت از اونایی که تیپ عجیب غریب می زنه میره این ور اون ور چیه؟

من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ها فکر می کنن پسری ک تو این سن به فکر این چیزا باشه تو این دسته قرار میگیره ولی ایشون اصلا اینطوری نیست