2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 9115 بازدید | 85 پست
وای سنتون واقعا کمه . شاید تو عاقل باشی اما پسر 15 ساله مثل دختر 7/8 ساله فکر میکنه . من نمیگم بده ا ...

من این ضربه خوردن اخر کار رو متوجه نمی شم . می دونم این رابطه به ازدواج ختم نمیشه ولی نمی فهمم چرا اخرش برای تو طرف ضرر داره ؟ اگه مثلا یه سال یکی رابطه داشته باشه کلی حس قسنگ رو این وسط تجربه می کنه چرا باید اخرش پشیمون و ناراحت باشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای سنتون واقعا کمه . شاید تو عاقل باشی اما پسر 15 ساله مثل دختر 7/8 ساله فکر میکنه . من نمیگم بده ا ...

یکی از موج های منفی که باهاش مواجه بودم همین بوده . چرا همه میگن پسرا تو این سن فکر درستی ندارن ؟ کسی که من میشناسم خیلی تاریخ می خونه و اطلاعاتشم در این موضوع بالاس و خیلی مسلط صحبت می کنه ، با شخصیته و با دخترا تو کلاس خیلی خوب صحبت می کنه در کل من با طرز فکر مخالم برای همه صدق نمی کنه

آخه چرا هر کاری رو به وقتش انجام نمیدین؟

چرا برا سنتون برنامه ندارین؟

من از ۶تا ۱۸ سالگیم درس خوندم.۱۸ تا ۲۲ دانشگاه.

درسسست وقتی که باید شاغل میشدم، ازدواج کردم و بااینکه مشکل آنچنانی ندارم تو زندگیم ولی همین که اون مرحله ی اشتغال رو رد کردم، در واقع گند زدم😤😖 و همیشه خودمو سرزنش میکنم.

بخدا دلم برات سوخت که این حرفا رو زدم. برا دوست و شوهر همیشه هم وقت هست هم موقعیت.

لحظه هاتو دریاب گلم....

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!
آخه چرا هر کاری رو به وقتش انجام نمیدین؟ چرا برا سنتون برنامه ندارین؟ من از ۶تا ۱۸ سالگیم درس خوند ...

ارتباط دختر و پسر در اکثر کشور های دنیا از همین سن های پایین شروع میشه و این ارتباطات هم اونجا خیلی عادیه من نمی دونم چرا تو ایران همه نسبت به این موضوع گارد دارن ؟ همه دنیا اشتباه ؟

میدونی این توجیه ها از کجا میاد؟؟

مال سن و سالته.

من همسن تو بودم ، فک میکردم خیلی بزرگ شدم.۲۱ سالم شد، گفتم ۱۴ سالگیم چقد بچه بودم، الان بیشتر میفهمم😬

حالا ۳۱ سالمه،میبینم ۲۱سالگیمم هنوز پخته نبودم اصصصصلا😐

و اما ....

شما دوست خوبم، موفق باشی.

گاهی وقتها با یه اشتباه 19 نمیشی ...صفر میشی!!!

عزیزم نکن😢 خدا قهرش میادا😭💔

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
متوجه نشدم    

این روابط گناهه عزیزم:)

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️
اشتباه نشه منظورم روابط جنسی نبود صرفا رفیق بودن با یه پسر بود

وا چه فرقی داره قشنگم؟:) هردوتاش اشکال داره یعنی دوستی با نامحرم