2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 9115 بازدید | 85 پست

کدوم خط قرمز عزیزم؟همه ما این سنو گذروندیم.این حرفا شعاره.با دوتا دوستت دارن برا طرف جون میدی بقیه چیزا بماند.طرفتم ۱۵سالشه اگه جز رابطه جنسی به چیز دیگه ای فکر کنه من اسممو عوض میکنم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

اوووه ۱۴ سالته که بدتر

من ۱۴ سالگی همکلاسیایی که دوست پسر داشتنو میدیدم خیلی داغون بودن از نظر روحیه هی نگران بودن که وای مامانم نفهمه وای اون بهم اینو گفت وای من بهش اینو گفتم ای واااای کات کردیم:/

الان هیجان شماست که داره هدایتت میکنه ندار اینطوری بشه با عقلت برو جلو

درکل دوستی اصلا خوب نیست تو این سن اصلا اصلا خوب نیست

من تو نوجوونی مگس نر میدیدم عاشقش میشدم

بیخیال شو بشین پای دَرسِت

خدایا...! چه یافت آنکه تو را گم کرد، و چه گم کرد آنکه تورا یافت؟:)  ولله ولله ولله از مهم‌ترین شئون عاقبت به خیری رابطه‌ی قلبی ، دلی و حقیقی ما با این حکیمی‌ست که امروز سکان انقلاب را به دست دارد... و در قیامت خواهیم دید مهم‌‌ترین محور محاسبه این است... (شهید قاسم سلیمانی)                                                
یه مدت من دنبال این بودم یکی دوتا دوست ساده داشته باشم که ترسم نسبت به پسرا بریزه یخم آب بشه ولی باز ...

عزیزم زوده. وقتی با پسرا تو جامعه باشی خودش درست میشه. باورکن هیچ دختر چهارده ساله ای تو ایران نیست که ترس نداشته باشه نسبت به پسرا و تقصیرش میفته گردن اموزش و پرورش که دختر و پسر رو جدا کرده ولی راهکارش این نیست. بزرگ بشی درست میشه.

عاشق فیلم، کتاب، و تجربه های تازه م

اینکه ۱۴ سالته اشکال نداره 

اینکه با پسر ۱۵ ساله میخوای اوکی شی اشکال داره 

(قابل توجه کج فهمایی ک الان میگید منظورته بره با مرد۳۰ ساله نه) 

منظورم اینه با کسی باش ک عقل داشته باشه 

مثلا خودت ۲۰ پسره ۲۱

تازه اینطوری نرمال میشی

تو که میترسیدی از تاریکی ؛ الان چجوری تنهایی خوابیدی…:)

نگران نباش

دیر نمیشه

ورودی دانشگاه کلی دختر پسرن که در مورد جنس مخالفشون هیچ ایده ای ندارن

اگه بری سمت این روابط

نمیتونی خوب با ذهن جمع درس بخونی

مخصوصا الان که نمرات مدرسه هم برا کنکور مهم شده

حتی اگه یه روز ذهنت درگیر باشه و بری امتحان بدی و نمرت بد بشه زمان کنکور شما

یه عالمه از رقیبات عقب میفتی

اون وقت نمیتونی بری دانشگاه خوب

وقتبم که نتونی بری

مجبوری بری دانشگاه درب و داغون با تعداد ادمای درب و داغون بیشتر

لطفا به خاطر خودتون هم که شده به نظر من و بقیه اکتفا نکنید ما خدا نیستیم همگی ممکنه اشتباه کنیم🧡/تایپ شخصیت INTP/ چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم....مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم...طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری...خود را کشتم و درمان خود کردم/ چون نهالی سُست می‌لرزد روحم از سرمای تنهایی می‌خزد در ظلمت قلبم وحشت دنیای تنهایی دیگرم گرمی نمی‌بخشی عشق،ای خورشید یخ بسته سینه‌ام صحرای نومیدیست خسته‌ام، از عشق هم خسته../ خدایا شکرت ولی کاش انقد زود نعمتاتو از من بی لیاقت نگیری :)

ارتباط اجتماعی خوب، یعنی تو با اعتماد بنفس کامل بتونی با جنس مخالف رفتار کنی بدون اینکه حسی توی دلت نسبت به اون ادم به وجود بیاد 

ارتباط اجتماعی موقعی ایجاد میشه که تو یه دغدغه ی اجتماعی داری، نه فردی! 

رابطه ی دوستی یه ارتباط فردیه، ولی توی رابطه ی اجتماعیدتو مثلا داری با کسی همکاری میکنی تا پروژه یا کاری یا محصولی رو به خط پایان برسونی،توی این مسیر با یه ادم از جنس مخالف حرف میزنی و نظراتتو بیان میکنی و اونم دیدگاهشو میگه 

اتفاقا رابطه ی اجتماعی سالم دقیقا وقتی اتفاق می افته که نگاه جنسیتی حذف بشه، هم تو و هم اون ادم رفتارتون یجوری باشه، همراه با احترام و بدون حاشیه 

این رابطه ی تو با جنس مخالف از نوع ارتباط اجتماعی نیست، وقتی باهاش حرف زدی دیگه این ارتباط برقرار شده اینجوری نیست که تازه الان بخوای وارد رابطه بشی 

❤️ اگر میخوای خودتو بشناسی به خوبی نگاه کن که عاشق چه کسانی هستی و از چه کسانی متنفری، هر ادمی کپی کوچکی از معشوقه هاش میشه ❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️زندگی خوب رو سلمان داشت که همه چی رو رها کرد و رفت به دامن علی پناهنده شد، زندگی خوب رو "جُوون" داشت، برده ی سیاهی که احتمالا باورش نمیشد "امیری حسین و نعم الامیر"  ی که با شوق فریاد زد تا ابد با اشک و سوز تکرار بشه، زندگی خوب رو "بشر بن حارث" داشت که گذر امام کاظم(ع) به دم خونه اش خورد و از مجلس رقص و شراب، به مقامات عالی رسید، زندگی خوب رو اون شاهزاده ی رومی داشت که به شیرینی عشقی که تو قلبش حس کرد، ناشناس بین برده ها و کنیز ها رفت و توی شرایط سخت زندگی کرد ....توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود  ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️
یه مدت من دنبال این بودم یکی دوتا دوست ساده داشته باشم که ترسم نسبت به پسرا بریزه یخم آب بشه ولی باز ...  

مطمئن باش ترسی وجود نداره خوشگلم ، یختم به وقتش آب میشه.

کلا پسرا و مردا اونقدرا موجودات مهمی نیستن که بخوای برای باز شدن یخ و یاد گرفتن رابطه باهاشون از 14 سالگی شروع کنی به برنامه ریزی.

الان تو این سن باید برای کنکور و رشته و شغل آینده ت برنامه ریزی کنی.