2777
2789
عنوان

رابطه تو نوجوونی

| مشاهده متن کامل بحث + 9115 بازدید | 85 پست

بنظر منم رابطه الان واقعا اشتباهه . خیلی صدمه میبینی وابسته میشی عین معتادا میشی که دیگ بدون جنس نمیتونن زندگی کنن توام دیگ بدون مرد نمیتونی زندگی کنی . ولی هرچی ما بگیم فایده نداره تا خودت انجام ندی تا تهش نری نمیفهمی . منم میخاستم یه کاریو بکنم مامانم میگفت عزیزم این کار اشتباهه ولی تصمیم با خودته میخای انجام بده منم بعضی وقتا اونکارو تا ته ته انجام میدادم ضربمو میخوردم میرسیدم حرف مادرم اونموقع مینشستم زمین 😐

منتظر نباش تا تهش بری ضربه بخوری  

میگم من مامانم پایه همه کارام بود راهنماییم میکردا به عنوان یه بزرگتر میگفت کدوم کار خوبه کدوم بده تهش تصمیم با من بود . ولی همیشه وقتی گوش نمیدادم ضربه های بدی میخوردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ جنبع اینو داری ک قبول کنی هر رابطع ای تهش ازدواج نیس مشکلی ندارع

منم اول نمی خواستم تاپیک بزنم تصمیمو گرفته بودم ولی باز همین نظرات تاپیک های قبلم اومد تو ذهنم دوباره دو به شک شدم

یه مدت من دنبال این بودم یکی دوتا دوست ساده داشته باشم که ترسم نسبت به پسرا بریزه یخم آب بشه ولی باز ...

مگه باید ترسید؟؟

چرا باید دنبال این لود که ترس بریزه؟؟مکه میخوان چیکار کنن وتو چیکار میخوای باهاشون بکنی؟؟؟؟تو راه خودتو میری‌...اوناهم داه خودشونو...

مکه دخترای دیگه جیکار میکنن؟؟؟؟شما میترسی تو دانشگاه بهت بگن امل؟؟؟

اونایی که نگران تحقرشونی خودشون حقیرن

اگر الان به خاطر گرونی نون واب از عقایدوولایت و...... دست بکشیم وکشورمون رو زیر سوال ببریم .....قطعا در واقعه کربلا هم امام حسین رو تنها میگذاشتیم ویزیدی میشدیم....واین زیر سوال بردن دودش تو چشم همون ادم میره ووقتی متوجه میشه که دیره...... ..کاش قدر خودمون رو بدونیم که در زمانی زندگی میکنیم که اخر الزمانه وچیزی به ظهور اقا نمونده....چی بهتر از این که شیعه باشی..در اخر الزمان باشی...علائم ظهور رو داشته باشی ببینی؛سختی ها رو درک کنی وبدونی بعد از تمام این ها منجی عالم بشریت میاد وتو در این زمان پشت امامت ثابت قدم بمونی.کاش از فطرت خودمون دور نشیم و واین زمان رو غنیمت بدونیم....مطمین باشید ما حق هستیم.....کفار در ناحق خودشون متحدن..وما در حق خود تردید داریم..التماس تفکر
من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

با این طرز تفکری که پیدا کردی بعید می‌دونم به دانشگاه برسی که بخوای اونجا از تجربیاتت استفاده کنی حداقل ۴ یا ۵ ساله دیگه به دانشگاه میرسی و تو این مدت رفت و آمد و قهر و آشتی مانع معدل خوب و کنکور خوب میشه و تمرکز فکرتو میگیره.

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.

ببین عزیزم درکت میکنم ک کنجکاو باشی تواین مسئله و بخوای تجربه کنی

ولی ماها ک نصیحتت میکنیم یامیگیم اشتباهه تجربه داریم ک میگیم

من خودم ۱۵سالگی با ی پسری دوست شدم روش قسم میخوردم ک خوبه اگه دوستام بهم گوشزد میکردن بدم میومد

خیلی بهش اعتماد داشتم آخرش یه عوضی ازاب دراومد

بجز ضرر و ضربه چیزی نصیبم نشد

الان یه بچه بی تجربه هستی راحت گول میخوری.بزار سنت بیشتر بشه آگاهیتو بالاببر  بعد وارد دوستی شو

ک البته بازم من موافق دوستی نیستم چون دختر این وسط وابسته میشه و ضرر میکنه.

زمانی پخته میشی که می فهمی نیازی نیست به هر چیزی واکنش نشون بدی یا به هر حرفی جواب بدی...(درخواست دوستی قبول نمیکنم)
چرا اشکال نداره خودش ۱۴ باشه؟ 

چون دختر ۱۴ ساله عقلش با پسر ۱۹ ساله برابره 

پسر ۱۵ ساله عقلش با دختر ۱۰ ساله 

منظورم این از پسره بیشتر میدونه 

تو که میترسیدی از تاریکی ؛ الان چجوری تنهایی خوابیدی…:)

چجوری قانعت کنم که رابطه با جنس مخالف تو این سن ها اشتباه محضه ؟ حتی با تمام حریم ها و خط قرمزهات به تمام مقدسات عالم اشتباهه

منم همیشه فکر میکردم خیلی زرنگم هیچوقت اسیب نمیبینم همه چی منطقی و تو چهارچوبه اما 

اولا ادما اون چیزی نیستن که از دور نشون میدن 

دوما همه چی ذره ذره و کم کم اتفاق میفته جوری رو زندگیت و مسیر ایندت تاثیر میذاره که بعدا هرچی بهش فکر میکنی میگی چه اشتباهی بود

لطفا و خواهشا تمرکزت و بذار رو توسعه فردی خودت درس خوندن ، مطالعه متفرقه ،یاد گرفتن هنر و ورزش و زبان 

هم ادم زیاده هم وقت زیاده 

من خواهرانه میگم زیر 22 اصلا وارد رابطه نشو 

میری دانشگاه میری سرکار میری تو جامعه اکیپی دوست میشین ارتباط کاری و درسی میگیرین اون موقع خیلی چیزا یاد میگیری 

من 14 سالمه . یه سری پسرا هستن که مدل موهای عجیب دارن یا لباس خیلی گشاد با شلوار پاره می پوشن . خیلی ...

نکن به نظرم الان سمت خیلی کمهههه من ۱۹ سالمه هنوز نمیتونم کنار بیام ک وارد رابطه بشم یا ن 

بیخیال دختر جون شما جفتتون الان تو سن بلوغید و به هر موجود جنس مخالف حس دارید و فکر میکنید متفاوت از بقیه اس 

اون پسرم‌ اصلا هنوز شخصیتش شکل نگرفته که بخواد متفاوت باشه یا نباشه ،فعلا فقط بچسب به درست وقت برای شناخت زیاده 

این روابط توی سن شما هیچ فایده ای نداره

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

ببین منم تو سن تو همش پسرای همسایه رو تصور میکردم که من عاشقشون شدم اونا عاشقم شدن رویا سازی میکردم خب اقتضای سن بود ولی خب من در واقعیت توی اون سن با کسی دوست نشدم. بگم ۲۱ سالگی دوست شدم با شوهرم ولی بدون، احساس که پیش بیاد تمام خط قرمزها هم رد میشه حالا من شانس داشتم به ازدواج ختم شد ولی شماخدایی نکرده ضربه ی بدی میخوری که کل زندگیت تا اخر به فنا میره

از نظر من به طورکلی دوستی دختر و پسر موردی نداره با رعایت خط قرمزا و.... 

ولی خب با توجه به شرایط فرهنگی جامعه بهتره که توی سن بالاتر از 18 بهش فکر کنی 14 سال خیلی کمه  و خب این که احساس پیدا میکنی تا کسی رو میبینی بخاطر شرایط سنيت هست و 99 درصد مواقع زود محو میشه این احساس و خب این به خیلی چیزا آسیب میزنه و معمولا پیامدای خوبی نداره. 

برای روابط اجتماعی هم نگران نباش عزیزم به مشکلی نمیخوری توی دانشگاه اونقدرم دخترا و پسرا متفاوت نیستن برای توی اجتماع و روابط عادی. 

サバ です、 صبا هستم 😼

عزیزم دوستی هیچ مشکلی نداره

اگر ۱۸ سالت بود میگفتم خب اوکی،برو سراغش

اما ۱۴،خیلی خیلی کم هست 

خیلیییییی اخلاق هات تغییر میکنه،اصلا ممکنه سال دیگه پشیمون بشی 

به نظرم الان و تو این سن درست نیست

۱۷ و ۱۸ سالگی اوکی هستا،مشکلی هم نداره

برای درس هم ادمت خوب باشه،مدیریت میشه 

اما الان،واقعا زمان خوبی نیست

اگر درماندگی و اعتماد به نفس نداشتن باعث جذابیت بیشترمون میشد،دنیا جای بهتری نبود؟اگر صفت[اویزون]برای بقیه جذاب بود چی؟