2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه ب این موضوع؟؟

155 بازدید | 31 پست

پدرم فوت شده و بین خواهر برادرا بیشتر منم ک مادرم بهم از لحاظ روحی نزدیکه و منم هواشو دارم.بقیه بیشتر حرصش میدن تا دم سکته دور از جون. حالا همسرم میگه بریم ی شهر دیگه که بزرگ تره و نزدیکای بالاشهرش خونه بگیریم.من هم اون شهرو دوس دارم هم نگران مادرمم.. مادرم تنهاست.. تنها... داداشم که پیشش بود بتازگی رفت ی کشور دیگه.. بتازگی مادرم تنها شده.. من چطور برم.. ی خواهر دیگه دارم که اون پتانسیل اینو داره یک روزه حال مادرمو ب شدت بد کنه در حد اورژانسی خدای ناکرده.اصلا حرفاش با مادرم نمیخونه.چطور مامانم و تنها بذارم با اون.. یا داداشم که زنش چشم و ابرو میاد ب مادرم.. کاش پدرم بود .. شکر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرت اگه خونه مال خودشه ، بفروشه با شما بیاد کنارتون خونه بخره

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من باشم نمیرم

یه بار شوهرم تموم کارارو کرد که بریم شهر بزرگتر

لحظه آخر کنسل کردم

هــــنـــوز که هـــنــوزه میگه باعث پسرفت و عقب موندگی مون تویی

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
من باشم نمیرم

چند ساله شوهرم میگه و من اعتنا نمیکنم اما از وقتی داداشم رفته ی کشور دیگه شوهرم حس میکنه من نمیذارم پیشرفت کنه. احساس خطر برا زندگیم میکنم در آینده. چون در آینده از اعضای خانواده خودشم ی پیشرفت بزرگ خواهد کرد چون رشته عالی قبول شده.فردا میبینه از همه عقب مونده من از چشمش میفتم

الان من از این میترسم.. میترسم ازم دلسرد بشه 

به نظرم برین

یا مادرتون رو ببرین اونجا یه خونه اندازه پولش بخره

یا همینجا کنار خاله ای ، مادربزرگی ، خونه بخره

الهی عزیزم چه شرایط سختی، الهی خدا به مادرتون کمک کنه عزیزم. نمیشه مادرتون با خودتون ببرین یا بیاد ا ...

مادرم میگه برو کوته فکر نباش خدای من بزرگه. اما من .. دلم .. نگرانی .. همین امروز برف بارید کسی نبود پارو بکشه خودم رفتم پارو کشیدم 😔😔