2777
2789
عنوان

پیشنهادتون چیه ب این موضوع؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 155 بازدید | 31 پست
به نظرم برین یا مادرتون رو ببرین اونجا یه خونه اندازه پولش بخره یا همینجا کنار خاله ای ، مادربزرگی ...

میترسم بگه داداشت رفت ی کشور دیگه . خواهر برادرم پیشرفت کردن.تو عقب مونده نذاشتی من ب جایی برسم. اونوقت زندگیم ب خطر بیفته مادرم غصه دار شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم که اول باید با همسرتون همراه باشین و باهاش برید و به فکر زندگیتون باشین از یه طرفم مادر خیلی عزیزه و باید بهش احترام گذاشت ولی به همسرتون بگین باید زود زود به مادر سر بزنید یا گاهی اون بیاد پیشتون چند روز بمونه، بقیشم خود مادرتون باید اجازه نده به بچه ها که بخوان اعصابش بهم بریزن. باهاش صحبت کنین که با سیاست رفتار کنه و بسپارید به خدا 

ن عزیزم اون شهر گرونه مادرم پولش نمیرسه. بعد شوهرم شاید خوشش نیاد

با زبون نرم با شوهرت صحبت کن راضی شه با خودتون ببرین و تو خرید یا اجاره خونه کمک کنه

یه جوری با محبت بهش بفهمون تمام غصه ی و نگرانی زندگیت مادرته

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
مادرم میگه برو کوته فکر نباش خدای من بزرگه. اما من .. دلم .. نگرانی .. همین امروز برف بارید کسی نبود ...

ای جانم،خدا بهت سلامتی بده مطمئن باش نتیجه محبت به مادرتو میبینی و کلی هم از نظر مالی پیشرفت میکنین و خدا هیچ کسی رو تنها نمیزاره عزیزم 

به نظرم که اول باید با همسرتون همراه باشین و باهاش برید و به فکر زندگیتون باشین از یه طرفم مادر خیلی ...

بله مادرمم همینو میگه..میگه زن و شوهر باید همراه هم باشن. تنهاش نذار برو.من خدام بزرگه ... اما زود ب زود یعنی هر چند وقت؟ از اون شهر ۳و نیم ساعت راهه

با زبون نرم با شوهرت صحبت کن راضی شه با خودتون ببرین و تو خرید یا اجاره خونه کمک کنه یه جوری با محب ...

پول خودمون بزور برا خودمون خونه میده. شوهرم میدونه غصم مادرمه اما خودشو میزنه اون راه چون دوس داره پیشرفت کنه.شایدمنم جای اون بودم همین کارو میکردم. اما من چی... دلم... مادرم... شکر خدایا

ای جانم،خدا بهت سلامتی بده مطمئن باش نتیجه محبت به مادرتو میبینی و کلی هم از نظر مالی پیشرفت میکنین ...

مرسی مهربون چقد حرفات انرژی خوبی داشت .. حالمو خوب کردی.. برام دعا کن اگر زحمتی نیست بهترین اتفاق بیفته 

پول خودمون بزور برا خودمون خونه میده. شوهرم میدونه غصم مادرمه اما خودشو میزنه اون راه چون دوس داره پ ...

اشتباه منو نکن

برو

انشالله خواهرت در نبودتو ، تغییر میکنه

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
شما چرا نرفتی .. اگه دوس داشتی بگو عزیزم... الان پشیمونی؟

واقعیتش اینه که انگار طلسم افتاده تو کار شوهرم

ده دوازده ساله دست به طلا زده ، خاکستر شده

هر کاری انجام میده شکست میخوره

مطمئن بودم اگه میرفتیم دست از پا درازتر بدتر با کلی بدهی و قرض برمیگشتیم که هیچ ، همین خونه مون رو هم از دست میدادیم

عزیزممم.. الهی.. همسرت ب پدرو مادرش زیاد محبت کنه...شنیدم خیلی کارگشاست

چی بگم 😔

انگار جادو شده

هــــــــــــر کاری انجام میده ، شکست میخوره

مادرش اینقدر دعا میکنه که حد نداره