2777
2789

اگه ازدواج میکنی دلی ازدواج کن .رفاقتی باش ‌ تجربه خودمو میگم . زیاد اهل حساب و کتاب نباش ‌سخت نگیر اگه واقعا میخواییش 

در سکوت به تلاشت ادامه بده . بگذار موفقیت هایت به جای تو حرف بزنند...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم تا عقد نکردی بهش پا نده منظورم رابطس 

سعی کن اخلاقش رو کاملا بفهمی یعنی اینکه دوست داره چطوری بگردی؟ یا مثلا دست و دلبازع؟ اهل دوده؟ اهل مشروبه؟ همه این چیزا و کل چیزا رو بفهم بعد بله رو بگو

اینطوری که نمیشه عزیزم خیلی چیز ها هست که باید بدونی 

اول اینکه با سیاست باش یه عروس با سیاست 

به خانواده همسر احترام بزار 

هیچوقت بدشون رو به شوهرت نگو حتی اگه بد باشن واقعا

تو مهمونی کمک کن ولی نه خیلی که وظیفه نشه 

جلوی خانوادی همسر به همسرت احترام بزار حتما 

سلام عزیزم طرفتو کامل بشناس تو موقعیت های مختلف.اگر یک سری اختلافات خیلی فاحش دارید بیشتر فکر کن مشاوره برید و..قبل از ازدواج چشماتو خوب باز کن چون دیگه بعد ازدواج باید چشماتو روی اشتباهات ببندی چون اگر با هر اشتباه خیلی شاخ و شونه بکشید برا هم زندگی خیلی خیلی سخت میشه.همو بفهمید و رفیق باشید.(البته منظورم این نیست که اگر روزی اخرین راهت خدایی نکرده طلاق بود جدا نشی.. )

❌ رازهای شخصی و خصوصیشو به خواهرشوهرش نمیگه

❌ هزینه های کوچیکش مثل ( ترمیم ناخن، خرید مانتو، ... ) رو در کنار خانواده شوهرش اعلام نمیکنه.

❌ هر رفتاری رو که داره ، از همون اول ثابت نگه میداره، یهو مهربون و یهو نامهربون نمیشه.

❌ تو بحثای بین خانواده شوهرش نه دخالت میکنه، نه نظر میده.

❌ وقتی شوهرش خونه نیست، به مادرشوهرش زنگ میزنه و حالشو میپرسه.

❌ تو کارای خونه به مادرشوهرش کمک میکنه، اما زیاده روی نمیکنه، چون میدونه ناخواسته تبدیل به وظیفه میشه.

❌ تو جمع از خواهرشوهر و مادرشوهرش، تعریف میکنه و جوری به همه نشون میده که اونا رو خیلی دوست داره.

❌ جلو خانواده شوهرش، حسابی به شوهرش میرسه.

❌  به هیچ وجه مشکلات خانواده خودشو، پیش خانواده شوهرش نمیگه.

A

خواهر ازدواجم ازدواج اجباریه از بچگی نشون کردش بودم 😔😔

این چه حرفیه الان داریم تو قرن ۲۱زندگی میکنیم این چیزا مال زمان قاجار بوده تو فقدددد یبار زندگی می‌کنی واقعا داری به حرف بقیه می‌کنی میزاری بقیه واست تصمیم بگیرن اونم همچین اتفاق مهم و هیجان انگیزی که تو عمر آدم تکرار نشدنیه واقعا واسه خودت ارزش قائل نیستی وای خیلی عصبی شدم اینو دیدم:`)))