وا... اینکه بده، اصلا اهل تعامل نیس، مگه شما بچه ای و ایشون بزرگسال هستن که یه کاری کنی ناراحت میشه، باهاش صحبت کن از همین اول قاطعانه برخورد کن نزار زیردست شی ،گربه رو دم حجله بکش
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزم دیدم گفتی فرداعقدته خیلیام میگن دعا سر سفره عقد قبول میشه.... میشه خواهش کنم به عنوان یه خواهر منو یادت نره اسمم زهراس.... نامزد کردم اما نزاشتن خوشی ببینم😭😭😭الهی ک تو خوشبخت بشی ب حق امام حسین اما منم ارزوووم بود کنارش رو سفره عقد بشینم همه چیزم بود.... نفسم بود😭😭😭عمرم بود😔😔😔جونم بود... صورتم الان خیسه ازاشک دوماهه مرتب گریه میکنم و شباهمش بیدارم.... با سحروجادو ازم گرفتنش... دعا کن برام منم برگرده باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم♥️♥️
خب اونم اگ میخاست شما رو باید میومد حتا شده ب قیمت هرچی
نه عزیزم دعا و سحر وجادو خیلی تاثیر داره تو قرآنم اومده وقتی دعا کنن طرف نمیتونه حرکت کنه زنگ میزنه بهم گریه میکنه میگه دلم تنگه ولی حرفی از ازدواج نمیزنه دردودل میکنه میره یه خانومی هست خیلی کاردرسته بم گفت باطل نشه وضع همینه