2777
2789
اگه به کسی دیگه علاقه نداری  بهش دل بده  اره میشه  کم کم مهرش میشینه به دلت فقط با ...

از نظر پول خیلی خوبه وضعش مدیر عامل معدن هستش

تو زندگی هیچ کمبودی نداره

واسه عقدمون ک فرداس خونه خرید زد بنامم

بهترین سرویس رو خرید هیچییی کم نزاشت خدایی

دخترای فامیلمون کلی خوشبحالت بهم میگن

می‌شناسمش پسرعمومه وضعش خوبه اگ بحرفش گوش بدم خیلی خوب و آرومه اگ کاری کنم ک دوست نداره خیلی ناراح ...

وا... اینکه بده، اصلا اهل تعامل نیس، مگه شما بچه ای و ایشون بزرگسال هستن که یه کاری کنی ناراحت میشه، باهاش صحبت کن از همین اول قاطعانه برخورد کن نزار زیردست شی ،گربه رو دم حجله بکش

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بخاطر شغلش مجبوره کمی از سنش سنگین‌تر رفتارکنع

مرد اگه عاشق زنش باشه، خود واقعیش تو خونه نشون میده، شغلش هر چی هست اونجا اون شکلی باشه،ولی تو خونه که دیگه فرق میکنه، با زنش که دیگه این حرفها نیس

مرد اگه عاشق زنش باشه، خود واقعیش تو خونه نشون میده، شغلش هر چی هست اونجا اون شکلی باشه،ولی تو خونه ...

این دقیقا همینجوریه 

پیش بزرگترا و بقیه خیلی مراعات میکنه وقتی تنها میشیم یا بیرون میریم کلا ی آدم دیگس

من بهش میگم دورویی میگ دورو نیستم ولی دلیل نداره پیش بقیه بغلت کنم یا فلان

عزیزم دیدم گفتی فرداعقدته خیلیام میگن دعا سر سفره عقد قبول میشه.... میشه خواهش کنم به عنوان یه خواهر منو یادت نره اسمم زهراس.... نامزد کردم اما نزاشتن خوشی ببینم😭😭😭الهی ک تو خوشبخت بشی ب حق امام حسین اما منم ارزوووم بود کنارش رو سفره عقد بشینم همه چیزم بود.... نفسم بود😭😭😭عمرم بود😔😔😔جونم بود... صورتم الان خیسه ازاشک دوماهه مرتب گریه میکنم و شباهمش بیدارم.... با سحروجادو ازم گرفتنش... دعا کن برام منم برگرده باهم ازدواج کنیم و خوشبخت بشیم♥️♥️

چشم عزیزدلم چشمممم ب روی چشم  فدای دل پر غمت بشم من😔😔

خدانکنه قربونت برم😔♥️

هیچوقت بد کسیو نخواستم حتی دشمنم اما نمیدونم چرازندگیم اینجورشده اشکام بندنمیاد همش میریزه رو بالش😔😔😭😭😭

اگه دعاکردی برام فردا بهم بگو عزیزم♥️

چشم اگ اومدم سایت حتمن میگم شما عقد نکردی 

ممنون عزیزم

نه تو دورانی ک نشون آوردن برام اینجورشد ولی خب سه سال عاشقش بودم اونم 5سال من میخاست حیییف ک رفت... حیف ک نشددد😔😭

خب اونم اگ میخاست شما رو باید میومد  حتا شده ب قیمت هرچی

نه عزیزم دعا و سحر وجادو خیلی تاثیر داره تو قرآنم اومده وقتی دعا کنن طرف نمیتونه حرکت کنه زنگ میزنه بهم گریه میکنه میگه دلم تنگه ولی حرفی از ازدواج نمیزنه دردودل میکنه میره یه خانومی هست خیلی کاردرسته بم گفت باطل نشه وضع همینه 

نه عزیزم دعا و سحر وجادو خیلی تاثیر داره تو قرآنم اومده وقتی دعا کنن طرف نمیتونه حرکت کنه زنگ میزنه ...

خب باطل کن اگ دعا کردن

خدا ازشون نگذره چجوری دلشون میاد همیچین کارایی کن

فامیلین باهاش؟ البته قصد فضولی ندارم عزیزم 💜