2777
2789
عنوان

هیدروسفالی خوش خیم خارجی نوزاد... یا ماکروسفالی خوش خیم

| مشاهده متن کامل بحث + 14284 بازدید | 129 پست

بچه منم بهداشت گیر داد دور سرش خیلی رشد داره سی تی دادم بردم متخصص مغز و اعصاب و گفت گیرایی پایینی داره ولی دکتر خودش متخصص اطفال گفت مشکلی نیست و الان خیلی خوب یاد میگیره بخصوص ریاضی هارو تا الان تو کارنامه حتی یه خوب هم نیاورده همش خیلی خوب هست و موقعه درس پرسیدن خیلی خوب درس رو حفظ میکنه نگران نباش 

مراقب باشید حتی اگه تایپیک نزنید بازم یه جا تو دام نی نی سایت می‌افتید و لغو کاربری میشید حتی تو تایپیک دیگران بی‌هیچ گناهی لغو کاربری شدم نی نی سایت قدیم mardin nanaz

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابا یه مشت بی سواد هستن بعضی از دکترا که مرضشون اینه که خبر بد بدن به مادر وترس بندازن تو دلش تا میبینن سر یه ذره از حد نرمال بزرگتره چون تجربشو داشتیم میگم ایشالله که از تو هم فقط تشخیص اشتباه پزشکی باشه

دختر منو بهداشت و هر دکتری میدی میگفت دور سرش کمه. تا میدیدن سریع دست میکشیدن به ملاجش. روز اول تولد فرستادنش برلی تشخیص میکروسفالی. الان نرمال و کاملا باهوشه پدر من فقط دراومد از بس مغز و اعصاب بردم

شبه تشنج هم زیاد داشت. نوارش سالم بود

پیگیر دکتر و درمان باش ایشالا به حق فاطمه زهرا خوب میشه

مواظب باش وقتی شیطان را لعنت میکنی یا در حج رمی جمرات میکنی شیطان به تو نگوید «ای بی معرفت، این هم رسم رفاقت است؟ انسان که رفیقش را لعنت نمیکند، انسان به رفیقش سنگ نمی زند»
عزیزم رفتی دکتر؟ دکتر گفت هیدروسفالی داره؟ آزمایش و عکس رادیولوژی از مچ دستش دادین ؟ دختر منم ملاجش ...

اره زیاد تاپیک های قبلم گفتم.. پسر منم دارو میخوره برای اب مغزش ملاجش نرمه ولی اصلا بسته نمیشه دکتر ویتامین د داده کلسیم نداد

یه مادر داغونم خواهش میکنم برای شفای پسرم یه صلوات بفرستید😞
اره زیاد تاپیک های قبلم گفتم.. پسر منم دارو میخوره برای اب مغزش ملاجش نرمه ولی اصلا بسته نمیشه دکتر ...

برای منم این شربت رو داد و آمپول های آ،د . ملاج دخترمم دیر بست . ان شالله که گل پسرتون تندرست و سلامت باشه و خوشبختی و عاقبت بخیر ی و موفقیتش رو ببینی .بسپارش به خدایی که خیلی بیشتر از خودت دوستش داره . درمانش رو انجام بده و ناامید نشو. خدای پسرت هم بزرگه . درست میشه همه چی . 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
برای منم این شربت رو داد و آمپول های آ،د . ملاج دخترمم دیر بست . ان شالله که گل پسرتون تندرست و سلام ...

ممنون .. نمیدونم چرا کلسیم ندادن به پسر من .. کلی هم دکتر بردم 

ممنون .. نمیدونم چرا کلسیم ندادن به پسر من .. کلی هم دکتر بردم 

شاید کمبود کلسیم ندارن. . آزمایش خون داد پسرتون ؟ 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
نه شدید بود باید حتما عمل میشد شنت رو فک‌کنم نزدیک به مغزکار میزارن اون موقع هشت ماهش بود

الان حالش خوبه؟؟ چن وقتشه؟ خیلی از عمل میترسم ینی پسر منم عمل میشه .. برام کابوسه اون روز خدا نیاره😞😞😞 خیلی امید داشتم جذب بشه اخه بطنهاش سالمن 😞😞😞

شاید کمبود کلسیم ندارن. . آزمایش خون داد پسرتون ؟ 

متابولیک داده .. جوابش هنوز نیومده  ولی برا کمبود کلسیم نه

متابولیک داده .. جوابش هنوز نیومده  ولی برا کمبود کلسیم نه

ان شالله که جوابش حاکی از سلامتیش باشه و دلتون شاد بشه با خبرش 🍃💚