2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3267 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اولش ریختم یواش یواش تو زیر ۵دقیقه افتاد هاله رفته رفته پررنگ شد 

عزیزدلم خدا برات نگهش داره انشالله

مال منم همینحور بود هاله اش زود مشخص بود اما کمرنگ زیر 7 دقیقه خیلی پررنگ شد

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
به امید خدا نمیری تو دلی داری دیگه استرس نداشته باش برات خوب نیس 

انشالله عزیزم خیلی ممنونم  توکل بر خدا فردا میرم ازمایش تا خیالم راحت بشه

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
جواب آزمایشت مثبت شد حتما لایکم کن🥲😍

مرسی عزیزم امشب میرم دنبال جوابش ساعت هشت و نیم جوابش اماده میشه امشبم هوا بارونیه توکل و امیدم به رحمت خداست خیالم راحت بشه زیر دست دکترا نرم که بزرگترین دکتر دنیا خداست فقط

اوکیه دیگه خیلی خیلی مبارکه  سلامت دنیا بیاریش

سلام عزیزم ازمایش دادم گفت منفیه عددش 5.2 بود 😭🥺💔💔

جواب آزمایشت مثبت شد حتما لایکم کن🥲😍

اجی سلام ازمایش دادم عددش 5.2 بود 🥺😭💔 ولی بیبی چکم پررنگتر شد امروز💔

جواب و گرفتی همینجا من و ریپلای کن خبر بده

عزیزم جواب و گرفتم 5.2 بود عدد نرمال هم نداشت دکتر گفت منفیه وقتی گفتم بیبی چک مثبته گفت یه هفته دیگه دوباره تکرار کن بزار چند روز از موعدت بگذره

عزیزم جواب و گرفتم 5.2 بود عدد نرمال هم نداشت دکتر گفت منفیه وقتی گفتم بیبی چک مثبته گفت یه هفته دیگ ...

عزیزم انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیفته ، بر کن چند روز بعد موعد دوباره آز بده انشالله که مثبته

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
امیدوارم باردار باشی  اینجا همیشه میگن ۱۰ روز بعد موعد آزمایش بدین

فداتشم مرسی عزیزم امیدوارم 

اره منم قبلا یه ماما باهاش دوست بودم میگفت حتما ده روز باید بگذره از موعدت که ازمایش بدی

ولی صبر کردن جون ادم و به لب میرسونه😭💔💔

عزیزم انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیفته ، بر کن چند روز بعد موعد دوباره آز بده انشالله که مثبته

قربونت بشم عزیزدلم مرررسی که هستی