2777
2789
عنوان

بی بی چک مثبت و منفی با عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3265 بازدید | 144 پست
منو تگ کن خب😅 به امید خدا که نمیشیو نی نی ه  ولی حامله ای صددرصد

انشالله عزیزم حتمااااا 

توکل بر خدا امیدم بخداست چون اصلا دوست ندارم برم زیر دست دکترا🥺😭

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
خیلی ممنونم عزیزم الهی شما هم حاجت دلتو بگیری لطفا برام دعا کن واقعا باردار باشم

انشالله گلم ، فردا حتما برو آزمایش تا خیالت راحت بشه ، بی بی چکت که مثبته ، بچه اولته؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله گلم ، فردا حتما برو آزمایش تا خیالت راحت بشه ، بی بی چکت که مثبته ، بچه اولته؟

هنوز از موعدم نگذشته یعنی نشون میده برم؟؟؟ 

نه گلم بچه دومه یکساله دارم اقدام میکنم

خدایا هزااااران بار شکرت بازم معجزه تو بهمون نشون دادی مرسی که هیچوقت دست رد به سینم نزدی الحمدولله
واسه من این بی بی چک بود مثبت شد ایناددرسته مبارکه عزیزم انشاالله به سلامتی

عزیییزم مرررسی بخدا بغض کردم انشالله واقعا مثبت باشه ممنونم ازت که تجربتو گفتی 

هنوز از موعدم نگذشته یعنی نشون میده برم؟؟؟  نه گلم بچه دومه یکساله دارم اقدام میکنم

صد در صد نشون میده حتی اگه بیبی هم منفی بود باز آزمایش مثبت منفی بودن و نشون میداد ، چه برسه الان که بیبی هم مثبته

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔
صد در صد نشون میده حتی اگه بیبی هم منفی بود باز آزمایش مثبت منفی بودن و نشون میداد ، چه برسه الان که ...

مرسی عزیزم پس انشالله فردا صبح میرم ازمایش میدم که تا عصر بهم بدنش

خب پس عجول نباش مثبته من بچه اولمه سه سال اقدم بدون جلوگیری تازه جواب گرفتم

عزیییزم ماشالله بسلامتی انشالله نینیتو دنیا بیاری بغل بگیریش چند وقتته؟؟؟ 

عجول نباشم یعنی نرم ازمایش؟؟؟ 

چون شخصیتم عجوله و کم طاقتم یکسال واسم خیییییلیه اگه پری بشم نوبت دارم که برم ای یو ای کنم 

دکتر گفت دارو بگیر گفتم نمیخوام دیگه صبر ندارم 

ولی اگه واقعا الان خدا بهم نگاه کرده باشه و باردار باشم دیگه هیچ ارزویی ندارم

عزیییزم ماشالله بسلامتی انشالله نینیتو دنیا بیاری بغل بگیریش چند وقتته؟؟؟  عجول نباشم یعنی نرم ...

فدات ممنون همچنین شما

ده هفتم

چرابرو ازمایش منظورم از عجول اینه که استرس نداشته باش بدترین چیزالان استرسه

خدایاخودت هوامون وداشته باش

مرسی عزیزم پس انشالله فردا صبح میرم ازمایش میدم که تا عصر بهم بدنش

جواب و گرفتی همینجا من و ریپلای کن خبر بده

جواب و گرفتی همینجا من و ریپلای کن خبر بده

انشالله عزیزم حتما ممنون که بودی و تجربتو بامن درمیون گذاشتی خیر ببینی یکم اروم گرفتم خیلی کلافه بودم دیروز تا حالا