2777
2789
عنوان

علائم حاملگی 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 44 پست
نه سعی میکنم فکر نکنم بهش ولی خیلی حالم بد بود تازه سر پا شدم انقدر رنگم زرد شده بود از این سرگیجه ه ...

منم الان باردارم شدید از آبگوشت بدم میاد 

تو فراموش نکن که بنده کوچکی داری با نوازشی و یا شاید تلنگری . آرام وجودت را ، همراهیت را ،مهربانی و بزرگی ات را برایم یادآوری کن …❣️خدایا شکرت 💜 خدایا مواظب زندگیم باش 🙏❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه ورود ب زندگی متاهلی هرچیزی ممکنه عزیزم از ته دلم میخوام چیزی ک برای زندگیت خوبه پیش بیاد   ...

مرسی عزیزم اصلا فکر نمیکردم اگه سنمو بگم کسی جواب بده اخه خیلی از تاپیکا میبینم که فکر میکنن سرکاریه 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
مرسی عزیزم اصلا فکر نمیکردم اگه سنمو بگم کسی جواب بده اخه خیلی از تاپیکا میبینم که فکر میکنن سرکاریه ...

خب هرکسی نظر مختلفی داره

من یکی خودم اینطور نیستم و سعی میکنم تا حد امکان کمک کننده باشم حالا چ دروغ و یا چ راست

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  
دیگه ورود ب زندگی متاهلی هرچیزی ممکنه عزیزم از ته دلم میخوام چیزی ک برای زندگیت خوبه پیش بیاد   ...

ولی اگه باسه مشکلی ندارم با بزرگ کردنش الان یک ابجی دارم 10 ماهشه تقریبا خودم بزرگش کردم تو بیماریتان همراهی مامانم بودم 😂 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
خب هرکسی نظر مختلفی داره من یکی خودم اینطور نیستم و سعی میکنم تا حد امکان کمک کننده باشم حالا چ درو ...

لطف داری گلم 

ولی اگه باسه مشکلی ندارم با بزرگ کردنش الان یک ابجی دارم 10 ماهشه تقریبا خودم بزرگش کردم تو بیماریتا ...

اتفاقا منم یکی از استاد هام جراحه بعد من یه فایلی دستش داشتم رفتم بیمارستان ک ازش بگیرم

یه دخترخانومی بود با مادرش

نوزاد داداشش بود ولی همه چیش با دختره بود خیلی با نمک بود بعد اونوقت من خیلی میترسم بغل کنم نوزاد

خب هرکسی نظر مختلفی داره من یکی خودم اینطور نیستم و سعی میکنم تا حد امکان کمک کننده باشم حالا چ درو ...

من الان دختر برادر شوهرم یک سال از من کوچک تره انگار نه انگار با بچه ها بازی میکنه بعضی وفتا حسرت میخورم اما میگم شاید زندگیم اینطوری بهتره هیچ مشکلی هم نداریم با شوهرم خدا رو شکر با ابن که سنمونم کمه 

اتفاقا منم یکی از استاد هام جراحه بعد من یه فایلی دستش داشتم رفتم بیمارستان ک ازش بگیرم یه دخترخانو ...

خیلی شیرینه اینجوری انگار بچه خودته من الان انقدر دوسش دارم 

من الان دختر برادر شوهرم یک سال از من کوچک تره انگار نه انگار با بچه ها بازی میکنه بعضی وفتا حیرت می ...

اره خب عزیزم هرکسی زندگیش متفاوته 

یکی زود ازدواج میکنه یکی دیر تر

یکی تصمیم میگیره مجرد باشه و دیگری متاهل

تفاوت هست بین ادم ها ولی مهم اینه ک از خوشبختیت استفاده کنی

منم 3 سال ازت بزرگترم

اره خب عزیزم هرکسی زندگیش متفاوته  یکی زود ازدواج میکنه یکی دیر تر یکی تصمیم میگیره مجرد باشه ...

مرسی گلم درکت خیلی بالاست ❤️ 

سلام خواهر جان خوبی؟ میگم درخواست بهت دادم قبول میکنی کارت دارم؟

باشهگلم من تازه عضو شدم اگه بلد بودم قبول میکنم 

سلام خواهر جان خوبی؟ میگم درخواست بهت دادم قبول میکنی کارت دارم؟

قبول کردم