2777
2789
عنوان

علائم حاملگی 😬

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 44 پست
روستا

مرسی خانواده خودم خیلی اسگصرار دارن به بچه بیار اونجا غریبی اما من اصلا احیاس تنهایی ندارم 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
استرس خیلی دارم اما سعی میکنم بیخیال باشم اخه اگه هم باشه به قول شوهرم هدیه خداست 

والا من مجردم سر در نمیارم ک بگم چ کنی ولی نتیجه رو ب ما هم بگو

تیکر بارداری نیست  تیکر رسیدن ب کسی ک دوسش دارم...یک عدد خانم دکتر اینده  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی سنت کمه برای ازدواج چ برسه بچه تو خودت هنوز بچه ای

اره به خدا من 13 عقد کردم یال بعد میخواستن مجلس بویرن بابام نزاشت دیگه سه سال صبر کردن 

شادمهر چقدر حق میگه |▪تو مثلِ هوایِ خوبِه بَعدِ بارونی▪ 😍💋  شروع وزن ۷۹ _ وزن فعلی ۷۵ _ هدف اول ۷۰ _ هدف دوم ۶۵ _هدف سوم ۶۰ _ وزن نهایی ۵۷ 😌💪 
اره به خدا من 13 عقد کردم یال بعد میخواستن مجلس بویرن بابام نزاشت دیگه سه سال صبر کردن 

شوهرت فامیله؟فضولی نباشه چند سالشه

والا من مجردم سر در نمیارم ک بگم چ کنی ولی نتیجه رو ب ما هم بگو

باشه عزیزم ولی خیلی علائم دارم شدید تنبل شدم همش خوابم میاد از پیاز و ابگوشت وحشتنام بدم میاد 

شوهرت فامیله؟فضولی نباشه چند سالشه

نه فامیل نیست دوست داییم بود الان 22 سالشه 

باشه عزیزم ولی خیلی علائم دارم شدید تنبل شدم همش خوابم میاد از پیاز و ابگوشت وحشتنام بدم میاد 

ببین چون جلوگیریت هم طبیعیه با این ویارهات حسم میگه داری میشی مامان کوچولو

ببین چون جلوگیریت هم طبیعیه با این ویارهات حسم میگه داری میشی مامان کوچولو

راستشخیلی دوست دارم چون دوستای هم سنم یا باردارن یا اقدام ولی من دوست دارم اول پیشرفت باشه بعد بچه 

منم چند روزه ترشح زیاد دارم خیلی خسته میشم همشم خوابم میاد البته موعد پریودم نیومده هنوز ممکنه علایم ...

منم ترشح دارم ولی بی رنگ تا الان اینطوری نبودم 

انگار داری به خودت تلقین میکنی بیبی یزن مطمئن شی علائم از الان زوده

نه سعی میکنم فکر نکنم بهش ولی خیلی حالم بد بود تازه سر پا شدم انقدر رنگم زرد شده بود از این سرگیجه ها وعلائم از غذا هم بدم میاد 

راستشخیلی دوست دارم چون دوستای هم سنم یا باردارن یا اقدام ولی من دوست دارم اول پیشرفت باشه بعد بچه&n ...

دیگه ورود ب زندگی متاهلی هرچیزی ممکنه عزیزم از ته دلم میخوام چیزی ک برای زندگیت خوبه پیش بیاد  

منم همینه بی رنگ 

اگه میخوای خدا کنه داشته باشی 😊