مشاور تحصیلیم عشقمه اونم دوسم داره ولی غرور هردومون مانع ابراز علاقمون شده همش دارین غیر مستقیم نخ میدیم به هم ولی نه مستقیم
این ماهه اماحتحانا به درخواس خانوادم قرار شد هیچ ارتباطی نداشته باشیم و اونم ب نامه درسی نده بهم تنها راه ارتباطیمون گذاشتن پست تو فضای مجازیه یبار که تو همون موسسه ای که اون توش کار میکنه کلاس میرم اومد همو دیدیم ولی بتزم دلم براش تنگ شده
بنظرتون چیکا کنم یکم صمیمی تر شیم
کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثلا رفتارش با من با بقیه دانش اموزاش متفاوته وقتی
یا یبار رفته بودیم مسافرت شمال لب ساحل نوشتم ای لاو یو قبل اینکه ببینه وضعیتو داشت ب ام پی ام مینوشت پیام قبلیش با با ارامش بود ولی بعد هینکه وضعیتو دید عصبی شد
کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..