2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده برا عشقم چیکا کنم

298 بازدید | 20 پست

مشاور تحصیلیم عشقمه اونم دوسم داره ولی غرور هردومون مانع ابراز علاقمون شده همش دارین غیر مستقیم نخ میدیم به هم ولی نه مستقیم 

این ماهه اماحتحانا به درخواس خانوادم قرار شد هیچ ارتباطی نداشته باشیم و اونم ب نامه درسی نده بهم تنها راه ارتباطیمون گذاشتن پست تو فضای مجازیه یبار که تو همون موسسه ای که اون توش کار میکنه کلاس میرم اومد همو دیدیم ولی بتزم دلم براش تنگ شده

بنظرتون چیکا کنم یکم صمیمی تر شیم

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دانشجوعه؟ چی‌میخونه؟

پزشکی 

منم تجربی قراره با کمکش منم پزشوی قبول شم 

کاربری مال یکی دیگه بود ، از تاریخ 1402/10/7 دست منه پس تاپیکای قبلی ربطی ب من ندارع..  
ی دو روز پیام نده ببینم چی میگه ببینم نگران میشه 😬

اخه کلا این مدت پیام ندادم بهش چون قبلا گزارشکار میفرستادم الان که لازم نیس بفرستم هیچ پیامی نمیدم بهش 

ای جان‌عشقتون پایدار..زیاد عجله نکن بزار آهسته و پیوسته جلو بره رابطتتون... همین دوری هاست که عشق رو ...

مرسی حرفات امیدوار کننده اس 

اخه کلا این مدت پیام ندادم بهش چون قبلا گزارشکار میفرستادم الان که لازم نیس بفرستم هیچ پیامی نمیدم ب ...

خب اینطور ک فهمیدم کلاس دهم هستی 

و خب پس حالا حالا ها مشاورت هس😁

پس نگران نباش کم کم علاقه و وابستگی  ایجاد میشه 

انشالله هر چی خیره برات اتفاق بیفته 

اما خب درست رو خیلی بخون ک بیشتر ب چشمش بیای

مطمینی اونم حس داره؟ انشالله عزیزدلم😍

اره مطمئنم 

مثلا رفتارش با من با بقیه دانش اموزاش متفاوته وقتی 

یا یبار رفته بودیم مسافرت شمال لب ساحل نوشتم ای لاو یو قبل اینکه ببینه وضعیتو داشت ب ام پی ام مینوشت پیام قبلیش با با ارامش بود ولی بعد هینکه وضعیتو دید عصبی شد

خب اینطور ک فهمیدم کلاس دهم هستی  و خب پس حالا حالا ها مشاورت هس😁 پس نگران نباش کم کم علاقه ...

اره قراره سه سال باهاش باشم

خب اینطور ک فهمیدم کلاس دهم هستی  و خب پس حالا حالا ها مشاورت هس😁 پس نگران نباش کم کم علاقه ...

این مدت کلا خودمو شهید کردم با درس ولی لامصب معلما خوب درس نمیدن هیچ تغیری نمیکنم

اره مطمئنم  مثلا رفتارش با من با بقیه دانش اموزاش متفاوته وقتی  یا یبار رفته بودیم مسافر ...

اخییییی🥺🥲

خب توام تاریخ تولدش رو ی طوری بدون بعد بهش تبریک بگو 

مناسبت های مختلف رو بگو حتما 

اینطوری میدونه ب یادشی‌ و مهمه برات 

این مدت کلا خودمو شهید کردم با درس ولی لامصب معلما خوب درس نمیدن هیچ تغیری نمیکنم

عب نداره حالا دهمی کم کم پیشرفت میکنی نگران نباش 

برا ریاضی فیزیک ک معمولن درسنامه با راه دبیرا فرق داره

اما خب برای شیمی حتماااا درستامه بخون. خیلی مهمه و خوب و کامله 

و مهم‌ترین چیز تست زیاده 

زیست هم از همین اول جدی بگیر