2777
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 46 پست
امشب خیلی آروم باهاش صحبت کردم دوباره شروع کرد تهدید و فحش دادن رفت اتاق درد بست گفت جرت میدم بیای ا ...

آره والا کارخوبی کردی به خانواده ها گفتی بیان خودشون باچشم خودشون ببینن،ایشالاکه عاقبت بخیر بشی جوونیتو پای اینجور آدم گذاشتن حرامه

امشب خیلی آروم باهاش صحبت کردم دوباره شروع کرد تهدید و فحش دادن رفت اتاق درد بست گفت جرت میدم بیای ا ...

اسی چرا شوهرت تا فهمید حامله سی رفتارش عوض شد یکم رفتارش عجیبه معتاد نشده یا زیر سرش بلند نشده یا این که به این زودی ها بچه نمی‌خواست فکر آینده اعصابش بهم ریخته ناراحت نشی ولی تو این زمونه آخه با هفت میلیون چجوری سه نفری میگذرونین شاید با این فکرها ناراحته اعصابش نمی‌دونم ولی بنظرم یه مشاور حتما برین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.