2777
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 46 پست
ینی چجوری سر بچه حساسیت نشون ندم؟  البته هیچی نداره ی ۷ تومن حقوق شرکت .ن خونه ن ماشین ن زمین. ...

یه وکیل پیدا کن همه رو یادت میده منظورم اینه ممکنه با بچه تهدید کنه بگه اگه بری بچه رو ازت میگیرم اون موقع اصلا حساسیت نشون نده بگو هرطور راحتی فعلا که بچه حداقل تا ۷ سال پیشنه بعدم نمیاد بگیره

سحرمیم و saharmg سابق

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا درک میکنم... بنظر شما من چیکار کنم 

اگه خانوادت پستان جدا شدیم میتونی بری دادگاه ازش تعهد بگیری گاش بچه نیاریالان کتک آزارت میده بچه بیاد بدتر میشه خیلی بده جلوی بچه دعوا کتک کاری همو غرور خودت مشکنه هم بچه افسردگی میگیره

اگه خانوادت پستان جدا شدیم میتونی بری دادگاه ازش تعهد بگیری گاش بچه نیاریالان کتک آزارت میده بچه بیا ...

نخوندین کامل عزیزم ؟ من حامله م الان.قصدمم جداییه ب هیچ وجه دیگ نمیخوام ادامه بدم حاضرم همه رو. چیو ببخشم فقط ازاد شم 

آخه من نمیخوام از این رو ب رو اون رو بشه از چشمم افتاده من دیگ دوسش ندارم می‌خوام جدا شم  اما ن ...

بخاطر خونواده ها .مهمونی بیا نمیام الان ‌.نوبت تو رو اومدم نوبت منو نیومدی

بخاطر این چیزهای الکی طلاق نگیرین !!

گول نی نی سایت هم نخور اینا تا تقی ب توقی می خوره می گن طلاق !!برین باهم مشاوره

من جای تو باشم اول از همه بچه رو نمیزارم به دنیا بیاد چون سرنوشت سختی در انتظار اون طفل معصومه

دو تا بچه دور و برم هستن بچه طلاقن خیلی خیلی خیلی روزگار سختی رو میگذرونن 

از لحاظ مالی اوکین ولی هزار جور مشکل دیگه دارن

اگه میخوای جدا بشی به دنیا آوردن اون بچه بزرگترین اشتباهه

احساسی تصمیم نگیر

من جای تو باشم اول از همه بچه رو نمیزارم به دنیا بیاد چون سرنوشت سختی در انتظار اون طفل معصومه دو ت ...

خب بندازمش می‌تونه ازم شکایت کنه من پرسیدم پزشکی قانونی میتونه بفهمه ک من خودم با قرص و اینا انداختم اونوقت اوضاع بدتر میشه 

بنظر شما جمع کنم برم خونه بابام  دیگ ب هیچ وجه برنگردم واقعا نمیتونم با این آدم زندگی کنم  ...

نه نرو فعلا بری اون میتونه ازتو شاکی باشه که گذاشته رفته نفقه هم نمیده بهت راحت زبونشم دراز میشه اول بشین باهاش صحبت کن دلیل رفتاراش چیه

نه نرو فعلا بری اون میتونه ازتو شاکی باشه که گذاشته رفته نفقه هم نمیده بهت راحت زبونشم دراز میشه اول ...

امشب خیلی آروم باهاش صحبت کردم دوباره شروع کرد تهدید و فحش دادن رفت اتاق درد بست گفت جرت میدم بیای اتااق فردا زنک میزنم ب باباات .منم گفتم چرا فردا الان خودم میزنم زنک زدم اومدن اونم خونوادس اومدن عصبی شد خودشو زد گفت هرکاری میخوای بکن از خونه رفت بیرون منم با پدر مادرم رفتم کلانتری شکایت کردم.اون  می‌تونه عدم تمکین بگیره نفقه نده خب نده اصلا بره ازدواج دوم بکنه با عدم تمکین .من انقد ازش آزار دیدم انقد ازش متنفرم انگار الان  آزاد شدم