2777
2789
عنوان

دعوا و طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 741 بازدید | 46 پست

[QUOTE=268721039]بابا بارداری خانوادت هم میگی پشتت نیستن چجوری جدا شی بمون کار پیدا کن خودت رو میتقل کن بعد جدا شو[/QUOTنوشتم ک خانوادم پشتمن اگ طلاق بگیرم عزیزم من بخاطر بچه برگشتم با تعهد  اما الان میبینم واقعا نمیشه با این آدم زندگی کرد  آدم ذره ذره آب میشه. اهل حرف زدن و حل کردن نیست واقعا تحملش برام سخته 

نه بالاتر نوشتم فقط اون هفته فهمیدم گل کشیده نیومده خونه. ن من دستم تو جیب خودم نیست .چ‌حسادتی خب چر ...

اگه فقط طلاق میخوای پس اون بچه چی میشه فکر میکنی راحته؟

وگرنه که فردا صبح که نبود جمع کن برو خونه بابات قید مهریه و جهاز و نفقه رو بزن بشین تا طلاقت بده البته مشاوره حتما میفرستنتون دادگاه به همین راحتی که طلاق نمیده خلاصه پی همه چی رو به تنت بمال

البته شوهرتم مشکوک میزنه به اعتیاد

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

[QUOTE=268721039]بابا بارداری خانوادت هم میگی پشتت نیستن چجوری جدا شی بمون کار پیدا کن خودت رو میتقل ...

اگه پشتتن که ایشالا به زودی خوشبخت بشی چه مجرد چه متاهل ولی حتما دنبال کار و پول باش خدا پشت و پناهت

سحرمیم و saharmg سابق
اگه فقط طلاق میخوای پس اون بچه چی میشه فکر میکنی راحته؟ وگرنه که فردا صبح که نبود جمع کن برو خونه ب ...

مهریه و نفقه نمیخوام فقط طلاقم بده اما جهاز براچی؟. واقعا نمیدونی چی میکشم.. اینجا از صدتازندان برام بدتره  دلم میخواد راحت شم 

آخه پیش بابام  تعهد داد ک دیگ‌نزنه تهدید نکنه واس همین تو این ی هفته ک برگشتم نزده اما داره ب ط ...

اگه قبلا اینجوری نبوده پس این دنبال بهونس یه چیزیش هست هرچیه سر رفیقاشه

اگه پشتتن که ایشالا به زودی خوشبخت بشی چه مجرد چه متاهل ولی حتما دنبال کار و پول باش خدا پشت و پناهت

ممنونم بنظر شما میتونم طلاق بگیرم بدون مهریه  و نفقه اینا با بچه ؟ 

اگه قبلا اینجوری نبوده پس این دنبال بهونس یه چیزیش هست هرچیه سر رفیقاشه

بنظر شما جمع کنم برم خونه بابام  دیگ ب هیچ وجه برنگردم واقعا نمیتونم با این آدم زندگی کنم  ینی باید بسوزمو بسازم ؟ 

مهریه و نفقه نمیخوام فقط طلاقم بده اما جهاز براچی؟. واقعا نمیدونی چی میکشم.. اینجا از صدتازندان برام ...

اگه خونه رو ترک کنی بیرون کشیدن جهاز از دست اون سخته البته فک کنم اونم دوست داشته باشه طلاق بگیره حسم میگه دوستاش یادش دادن که با تو اینجوری کنه که تو مهرتو ببخشی خودت طلاق بخوای

چادرت را بتکان‌ روزی ما را بفرست ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ای مادر یا فاطمة الزهرا🤲
ممنونم بنظر شما میتونم طلاق بگیرم بدون مهریه  و نفقه اینا با بچه ؟

اول بگو مهریه و نفقه میخوام بعد احتمالا خودش کوتاه میاد مهر و برمیداره طلاق میده سر بچه هم حساسیت نشون نده نقطه صعف بگیره

سحرمیم و saharmg سابق
اگه خونه رو ترک کنی بیرون کشیدن جهاز از دست اون سخته البته فک کنم اونم دوست داشته باشه طلاق بگیره حس ...

الان برم تو اتاق درو بسته باهاش حرف بزنم بگم بیا ازهم جدا شیم یا دعوا راه میندازه😓

اول بگو مهریه و نفقه میخوام بعد احتمالا خودش کوتاه میاد مهر و برمیداره طلاق میده سر بچه هم حساسیت نش ...

ینی چجوری سر بچه حساسیت نشون ندم؟  البته هیچی نداره ی ۷ تومن حقوق شرکت .ن خونه ن ماشین ن زمین. اگ مهریه رو براش قسط بندی کنن ولی طلاق نده .من میتونم اونجا بگم من اصلا نمیتونم باهاش زندگی کنم دیگه دوسش ندارم ؟ 

بله میتونی جدا بشی

اگه مهریه رو قسط بندی کنه و بگه طلاق نمیدم چی.اینکه بگم نمیخوام دیگه باهاش ب هیچ‌وجه زندگی کنم و دوسش ندارم برای قاضی قابل قبوله؟  چون جز اون پرینت تهدید و فحاشی پیامکاش هیچی ندارم