2777
2789
عنوان

خانوما واقعا بریدم

315 بازدید | 14 پست

دخترم دو سال و یک ماهشه شدیدا مریضه در عرض سه روز ک مریض شده ۵۰۰گرم کم کرده

غذا اصلا نمیخوره

دارو اصلااااا ب هیچ روشیییییییی هیچ روشییییییی

گلوش پر چرک دهنش بومیده دماغش کیپ 

ببین از صبح خدا میدونه رو پامه دارم تکون میدم نهایت وسطش دوساعت بلند شدم 

یعنی دارم میمیرم تا پامو تکون نمیدم با کف پاهاش میکوپه تو قفسه سینم و دلم 

محکما

چرا همه بدبختیا برای ما خانوماسسسس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزدلم خیلی سخته حق داری  ببر دکتر بگو تزریقی بنویسه تا دارو نگیره اوضاع بهتر نمیشه

نمیده چند تا دکتر بردم میگن خوراکی اخه احمق اگه میخورد چم بود

ب ولله تا میخوره رو کل خونه میاره بالا هر نوع دارویی باشه همرو میاره بالا و من باید بعدش کل ملافه ها رو جمع کنم بشورم دستمال بکشم خودشو ببرم حموم شاید روزی چند بار. ر

چ داروهایی بهش میدی؟ دمنوش های خط اور امتحان کن ایشالله بزودی خوب میشه. یاد دخترخودم افتادم یک ماهو نیمشه وقتی گریه میکنه با زیراندازش بغلش میکنم بذارم روی پام لگد میزنه تو سینه و شکمم😕😂شوهرمنم میگه غر نزن بچه خیلیم ارومه فلان، اقا امروز عصر تخت خوابید و من تو حسرت ی چرت بیست دقیقه ای موندم🥲

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

چ داروهایی بهش میدی؟ دمنوش های خط اور امتحان کن ایشالله بزودی خوب میشه. یاد دخترخودم افتادم یک ماهو ...

ببین کوریزان

دکسترو

برم هگزین

کتوتیفن

سیتریزین

کواموکسی

اریترو

هیچکدومممو نمیخوره

خیلی خستم شهر غریب و تنهای تنها شوهرمم همش سر کاره 

اصلا خونه نیست 

ای لعنت ب زن بودن

خدا میدونه کف پاهام تب کرده 

ب ولله همه راه هارو رفتم تماما میاره بالا

بچه منم همین بود بینیشو قشنگ بگیر تا کلا دارو رو قورت میده بزار از دهن نفس بکشه بعدم بینیشو ول کن بگو بالا بیاری بازم بهت میدم باید بخوری یه ظرفم کنار دستت باشه اگه بالا آورد جایی رو کثیف نکنه. کم کم درست میشه من الان بچم تقریبا عادت کرده به خوردن دارو

خدایا تو بساز، توبسازی قشنگ تره🥰
ب ولله همه راه هارو رفتم تماما میاره بالا

وا بچه عمدی ک بالا نمیاره حتما با گوارشش مشکل داره چقد خرن دکترا

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

بچه منم همین بود بینیشو قشنگ بگیر تا کلا دارو رو قورت میده بزار از دهن نفس بکشه بعدم بینیشو ول کن بگ ...

ن ببین دست خودش نیست 

غیر ارادی بالا میاد مشخص نمیکنه چند دقیقه بعد بالا میاد خیلی خستمممم خیلی

ببین کوریزان دکسترو برم هگزین کتوتیفن سیتریزین کواموکسی اریترو هیچکدومممو نمیخوره خیلی خستم ...

اووو چخبره اینهمه دارو. دوتای اخر خیلی مهمن بقیه رو نخورد این دوتارو لابه لای غذا بده بره. کم کم بریز تا متوجش نشه. تازه اول راهم ولی درکت میکنم بچه من ک هنوز کوچیکه سبکه از الان زانو درد گرفتم. الانم نشستم بالا سرش بستونکو تو دهنش نگه داشتم تا گریه نکنه دیگ پاهام نمیکشه😭