2777
2789

خانما کسی بوده بعد انتقال منفی ا ین طوری باشه ؟بعد چند سیکل نرمال میشه لطفا اگه تجربه دارین کمکم کنین🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ممنون که پاسخ دادین میشه بپرسم چرا منفی شدین استراحت مطلق کرده بودین؟

سلام. دکترم ازم خواست سه روز استراحت کنم البته تاکید داشت که تو خونه کمی راه برم ک خونرسانی به رحم انجام بشه من ۵ روز استراحت کردم و از روز هفتم برگشتم سرکار. البته با فعالیت محدود. اما متاسفانه منفی شد. اینبار میخوام prp و خراش رحم انجام بدم. شما چرا منفی شدید؟

سلام. دکترم ازم خواست سه روز استراحت کنم البته تاکید داشت که تو خونه کمی راه برم ک خونرسانی به رحم ا ...

دکتر به منم گفت رفتین خونه نگیرین بخوابین ها منم حرفشو گوش دادم واستراحتم مطلق نبودم توخونه راه میرفتم ولی باید استراحت مطلق داشته باشیم من دیگه جنین ندارم وانرژیم ندارم راستش  دوبار م به فاصله یه هفته پریود شدم اصلا نابودم

دکتر به منم گفت رفتین خونه نگیرین بخوابین ها منم حرفشو گوش دادم واستراحتم مطلق نبودم توخونه راه میرف ...

فکر میکنم تازه منفی شدید و هم از نظر جسمی و هم روحی تحلیل رفتید. منم شهریور انتقال دادم و منفی شد تا الان هیچ رغبتی نداشتم ک دوباره پیگیر شم. هفته پیش برای ماه بهمن نوبت گرفتم تا دوباره برم دنبالش.

فکر میکنم تازه منفی شدید و هم از نظر جسمی و هم روحی تحلیل رفتید. منم شهریور انتقال دادم و منفی شد تا ...

داروهایی ک این مدت به آدم میدن واقعا از آدم هیچ چیزی باقی نمیذاره جز یه آدم افسرده و ناتوان. ولی دوباره سرپا میشید. توکل به خدا

داروهایی ک این مدت به آدم میدن واقعا از آدم هیچ چیزی باقی نمیذاره جز یه آدم افسرده و ناتوان. ولی دوب ...

خیلی ممنون  بسپاریم به خدا اینجوری هرچیزی رو راحتتر قبول میکنیم 

داروهایی ک این مدت به آدم میدن واقعا از آدم هیچ چیزی باقی نمیذاره جز یه آدم افسرده و ناتوان. ولی دوب ...

افسردگی ازهردردی بدتره کل انرژی آدم تحلیل میره 

افسردگی ازهردردی بدتره کل انرژی آدم تحلیل میره 

نگران نباشید.ارومتر میشید به مرور. توکل بخدا. من و همسرم همیشه میگیم شاید خدا خیلی دوستمون داشته که فعلا بهمون بچه نداده. شاید قرار بوده بچه مون نااهل یا بیمار باشه و خدا نخواسته مارو با بچه ازمایش کنه

نگران نباشید.ارومتر میشید به مرور. توکل بخدا. من و همسرم همیشه میگیم شاید خدا خیلی دوستمون داشته که ...

واقعا همینطوره توکل بخدادآخه هرکی انتقال داده پریود دومش اکثرا میگن تاخیر داشته من بعد یه هفته دوباره شدم هم بچم رفت هم بدنم بهم ریخت 😔😔😔