2777
2789

شوهرم این موقع روز تیرش هم میزدی مغازه رو تعطیل نمیکرد بره جایی ولی این موقع روز اومده رفته حموم مطمعنم بعدشم خونه نمیمونه میخواد بره جایی 

خیلی مشکوک میزنه دلم اروم نمیگیره چیکار کنم 🥺

مادرشم هر روز میاد خونمون به خاطر بچمون نمیتونم دنبالش برم یا بهش گیر بدم جلو مادرش

تنهایی هم که نمیذارن برم بیرون چیکار کنم 😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الکی خودتو حرص نده بگو عزیزم کجا میخوای بری کاری داری

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بپوش برو دنبالش همین الان

به مادرشوهرت بگو میخوام چیزی خرید کنم زودربرمیگردم یا کار بانکی دارم

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم.