2777
2789
عنوان

شوهرم اومده رفته حموم بهش خیلی مشکوکم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2050 بازدید | 53 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گذشته رو ولش کن الان بگو چیکار کنم

الان باهاش عین مامانش رفتار نکن تو زنش هستی خودتو دست بالا بگیر زیاد هم بهش خدمات نده خودتو تو خونه مشغول کن ولی برای خیانت واقعا نمیدونم چیکار باید بکنی نمیدونم چطور بگم بتونی حقت رو ازش بگیری حتما اگه میتونی یه مشاور خیلی عالی باید بری وگرنع اگه خیانتش به رابطه جنسی منتهی میشه امکان داره تو رو الوده ب مریضی کنه اون کارش اگه ب خودش اسیب میزد یکم مشکل بود ولی وقتی تو هیچ خطایی نمیکنه درست نیست اشتباه یه ادم دیگه رو تو پس بدی

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ممنون بابت کمکت😔

عزیزم من درکت میکنم من خودم هم مشکل دارم شوهرم معتاده اما بخاطر بچه هام تحمل دارم میکنم صبوری میکنم الکی خودم شاد نشون میدم نمیتونم دعوا کنم بحث کنم میریزیم تو خودم میسوزم قبول کن حرفم منطقی وقتی قصد ادامه زندگی داری دونستنش که چیکار میکنه هیچ دردی ازت دوا نمیکنه فقط خودت ونابود میکنی بزار اون ترس که تو یه موقع میفهمی باهاش باشه بخدا ما یه سری زن ها خیلی بدبخت هستیم