2777
2789
عنوان

شوهرم اومده رفته حموم بهش خیلی مشکوکم🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 2049 بازدید | 53 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به مادرشوهرت بگو  حالا که همسرم از حمام آمد بچم نگه دار میخوام برم با شوهرم کار بانکی و خرید دارم انجام بدم 

بعدشم برو دنبال شوهرت و بگو من فلان چیزو میخوام کلی معطلش کن تا اگه قراره جایی بره نتونه بره

به نام کاربری  دقت نکنننن اکانت واسه خواهرم بوده که واگذار شد به من )) همه زندگیم به فدات❤️  s ❤️ مرسی که با بودنت دلگرمی زندگیم شدی درسته خیلی  اوقات اذیتم می کنی ولی با دنیا عوضت نمی کنم 😊

پشت سرش برم میفهمه که رفتم دنبال شوهرم بهش زنگ میزنه

خب چرا همین الان زنگ نمیزنی مادرشوهرت بگی کار دارم و لطفا نیا! 

یا بگو خودم میخوام بیام پیشت بچه رو بذارم پیشت و برم جایی لطفا بمون خونت تا من بیام

بعد برو دنبال شوهرت

||رُک هستم||  از درآوردن ادای آدمای باشخصیت متنفرم خودت باش هرچی که هستی.| یک انسانم با اعتمادبه نفس و عزت نفس بسیار بالا. اگر کامنت شما بی جواب موند حتما لایق پاسخ نبودی♥️پروفایلم خودم نیستم دوستان میگن شبیهشم گذاشتم  متولد 79 نیستم چون تایید نمیشد مجبور شدم بزنم 79،مورد دیگه ای خاطرم نیست اگر یادم اومد اضافه میکنم. 
نمیذارن دیگه از نامزدی همینجور بودن

چون خودش شاید کاری میکنه شک داره تو هم اونطوری باشی تا کی میخواد اینکارو انجام بده پس فردا بچت بزرگ بشه مادرا برن دنبال بچشون مدرسه نمیگه مامان چرا تو نمیتونی بیای بیرون بنظرم از یه کسی کمک بگیر شایدم باباش شکاک بوده که اینم اینطوری بوده .ادمی این کارو میکنه که از اون طرف بی احتیاطی دیده وقتی کاری نکردی !خودش یکاری کرده

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اره چندبار تنهایی رفته خونه دوستم😔

خخخخخ

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

اره چندبار تنهایی رفته خونه دوستم😔

تنهایی رفته خونه دوست تو چیکار بعد از کجا فهمیدی این خودش اینکارو میکنه بعد میگه بیرون نرو تو چه رویی داره و تو چقدر هیچی نگفتی بهش ینی

فقط 25 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40