2777
2789
عنوان

توی سینی توسترکیک پختین ؟؟؟

2868 بازدید | 49 پست

بچه هامیخوام واسه جشن الفبادخرم کیک بپزم برای بیست نفردوتاسینی توستردارم موندم تواون بریزم یانه قالب گرددارم ولی برشش روبدمیزنن به همه نمیرسه

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مامان من توی سینی توستر یه کاغذ روغنی میذاره کلوچه میپزه

ولی واسه کیک ظرف شیشه ای یا ازین ظرفای فلزی که برای خوشگل شدن کیکه😂 (ببخشید جور دیگع ای نمیتونستم توصیفش کنم) 

هیاهوی بسیار برای هیچ.
الان موقعیتشو ندارم برا من آون تستره دوتا سینی داره یکیش گرده یکیش مربع با همون ارتفاع ۴ ۵ سانتی

سینی منم مستطیله سیاهه کلا دوتادارم بنظرت ریسکه یانه؟

کاربرجدیدنیستم ترکیده قبلی ام 
سینی منم مستطیله سیاهه کلا دوتادارم بنظرت ریسکه یانه؟

نه بابا مطمینم خوب در میاد من موادی که انروز ریختم همون موادی بود که تو قالب گردا یا اصلا تو قابلمه رو گاز میپزم برای کیک معمولی همیشه یه جور دستور پخت دارم چه رو گاز چه تو فر برا خامه کشی دستور کیک فرق میکنه

عضو گروه